Cygames oznamují high-endový konzolový Project Awakening
Project Awakening Novinka Cygames oznamují high-endový konzolový Project Awakening

Cygames oznamují high-endový konzolový Project Awakening

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Včetně anime RPG Princess Connect Re: Dive pro chytré telefony.

Reklama

Dvojici ambicioznějších nových her od Cygames, vytvářených ve spolupráci s Platinum Games, jsme si již představili, ale na Cygames Next 2016 jsme mohli slyšet ještě o dalších zajímavých titulech. Opět bude jeden určen pro konzole a druhý pro chytré telefony.

Project Awakening

Project Awakening je určen pro high-endové konzole. Můžeme se domnívat, zda půjde o PS4 a Xbox One, ale sázím se, vzhledem k původu vývojářů, že se ji dočkáme spíše na konzoli PlayStation 4. Jak jsem již uvedl, platforma doposud oznámena nebyla, ale na konci teaser trailer je odhaleno vývojářské studio Cygames Osaka, které Cygames otevřelo v květnu loňského roku a je zaměřeno na vývoj PlayStation 4 her. Dokonce stále pokračuje nábor nových zaměstnanců.

Cygames také na svém YouTube účtu uveřejnili trailer, ale můžeme vám nabídnout pouze jeho streamovanou verzi. Zahlédnout zde můžete záhadnou dívku padající z nebe na rozbořené město a text: "Měla sen, plný zklamání a lítosti, kdy přijde probuzení."

Datum vydání ještě neznáme.

Princess Connect Re: Dive

Princess Connect Re: Dive má vyjít v roce 2017 a půjde o anime RPG, pokračující ve značce Princess Connect. Cygames vypnul službu tohoto smartphone titulu letos v červnu a jeho pokračování vyvíjí ji ve spolupráci se studiem CyberAgent. Hra bude popisovat přátelství mezi různými dívkami a najdete zde i všechny hrdinky z předchozí hry.

Oficiální internetové stránky odhalily také některé další tvůrce hry, kterými jsou hudební skladatel Kohei Tanaka (pracoval na Sakura Wars), za animací stojí studio Wit Studio (podílejícíse na sérii Attack on Titan) a scénář napsal Akira (třeba Kyoran Kazoku Nikki).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama