Čeká nás Granblue Fantasy Project Re: Link a Lost Order
Novinka Čeká nás Granblue Fantasy Project Re: Link a Lost Order

Čeká nás Granblue Fantasy Project Re: Link a Lost Order

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Společnosti Cygames a Platinum Games oznámily nové akční RPG a real-time tactics tituly.

Reklama

Během své poslední akce Cygames Next 2016 pořádané v Tokiu, oznámil vydavatel Cygames tvorbu několika nových titulů. Ve spolupráci se studiem Platinum Games vyvíjí akční RPG Granblue Fantasy Project Re: Link a také real-time tactics Lost Order. Obě tyto hry mají vyjít někdy v roce 2017.

Granblue Fantasy Project Re: Link

Toto akční RPG je zasazeno do světa Granblue Fantasy a za jeho produkcí stojí Koichi Haruta z Cygames. Režie se ujal Tetsuya Fukuhara také z Cygames a u vzhled postav se postaral Hideo Minaba. Pokud někoho zajímá i hudební doprovod, tak myslím, že nebude zklamán. Hudbu totiž spolu vytváří Nobuo Uematsu a Tsutomu Narita.

Hra je vytvářena s primármě pro multiplayer. Nový trailer nám pak ukazuje čtyři postavy, bojující pěkně bok po boku. Nicméně autoři slíbili také scénář pro jednoho hráče scénář, ale v tomto režimu může být hra obtížná.

Trošku nás může mrzet, že samotný vývoj Granblue Fantasy Project Re: Link je vlastně úplně na začátku, protože je prý hotovo asi jen 10 procent, aspoň podle slov producenta Haruty, ale v plánu je vytvoření velkého množství různých postav. Očekává se tedy, že nepůjde o nic malého, ale spíše se nás čeká hra velkého měřítka. Datum vydání a platformy nebyly oznámeny, ale Haruta se v průběhu akce zmínil, že si pro "to koupil nový počítač". Nicméně na blogu Platinum Games se píše že jeto "naše první konzolová hra, vycházející z velmi populární smartphone značky".

Zde můžete navštívit oficiální stránky hry a níže se ještě podívat na trailer a velkou sadu obrázků.

Lost Order

Lost Order má být teal-time tacticts hra, produkována Yuito Kimurou z Cygames a Atsushi Inabou z Platinum Games. Režii má tentokrát na starost Yasumi Matsuno, umělecký vzhled má na starosti Akihiko Yoshida a hudbu Hideki Sakamoto.

Lost Order je zasazen do místa, nazvaného Destroyed Capital Gold Heaven, které přesně podle proroctví postihla zkáza obřích rozměrů. Příběh se točí klem čtyř hlavních postav (vymodelovány ve 3D) a klíčovou frází je The Legend of the Soaring Black 13 Knights.

Datum vydání nebylo oznámeno, ale hra bude určena pro iOS a Android. Oficiální stránky Lost Order najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama