Dabér Adama Jensena měl původně namluvit protagonistu Far Cry 3
Deus Ex: Human Revolution Novinka Dabér Adama Jensena měl původně namluvit protagonistu Far Cry 3

Dabér Adama Jensena měl původně namluvit protagonistu Far Cry 3

Michal Burian

Michal Burian

5

"Hrál jsem ho dva roky, když ale vyšel Deus Ex, tak mě nahradili, protože byli nervózní, že... nechtějí aby hráči hráli tuhle hru a mysleli na jinou."

Reklama

Střílečka Far Cry 3 byla ve vývoji od roku 2008 a vyjít měla 7. září 2012. Nakonec ale byla o tři měsíce odložena. Za odklad možná mohla také výměna dabéra hlavní postavy. Tu měl totiž původně namluvit Elias Toufexis, tedy herec, který se postaral o ztvárnění Adama Jensena v Deus Ex: Human Revolution. A právě s tím měl Ubisoft problém.

Toufexis totiž prozradil, že dva roky nahrával dabing Jasona Brodyho, hlavní postavy Far Cry 3, než ho Ubisoft vystřídal kvůli tomu, že prý zněl příliš podobně s Adamem Jensenem.

"Neměl bych o tom vůbec mluvit, ale pracoval jsem na Far Cry 3. Někteří vědí, že jsem hrál Jasona Brodyho," řekl Toufexis na Comic-Conu pro GameSpot. "Hrál jsem ho dva roky, když ale vyšel Deus Ex, tak mě nahradili, protože byli nervózní, že... nechtějí aby hráči hráli tuhle hru a mysleli na jinou."

Toufexise nakonec nahradit Gianpaolo Venuta. Ubisoft prozatím vyjádření Toufexise nekomentovat.

Far Cry 3 vyšlo 30. listopadu 2012 na PC a konzole. Šlo o úspěšný díl, který se v budoucnu dočká pokračování, stejně jako Deus Ex.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama