Dabérka zřejmě prozradila vývoj nového Wolfensteina
Wolfenstein Novinka Dabérka zřejmě prozradila vývoj nového Wolfensteina

Dabérka zřejmě prozradila vývoj nového Wolfensteina

Martin Cvrček

Martin Cvrček

27

Herečka, která propůjčila hlas Blazkowiczově přítelkyni Anye, ale tvrdí, že práce na hře potrvají ještě dva roky.

Reklama

Z loňského Wolfensteina s podtitulem The New Order se vyklubal překvapivý hit, takže by nás nemělo příliš překvapit, že se dříve či později dočkáme pokračování. O pravděpodobné potvrzení toho, že se na dalším Wolfensteinovi opravdu pracuje, se postarala herečka Alicja Bachleda-Curuś. Ta propůjčila hlas Anye, jedné z nejdůležitějších postav The New Order.

Polský Eurogamer upozornil na to, že Alicja promluvila o vývoji dalšího Wolfensteina v rozhovoru pro polskou televizi TVN. V něm prohlásila, že pracuje na pokračování hry, v níž se také objevila, nicméně vývoj zabere ještě další dva roky.

Tato slova ještě nutně neevokují Wolfensteina, ale další vyjádření už je poměrně jasné: „Tuhle hru jsem hrála jako dítě. Byla jsem velmi šťastná, když jsem se dostala do bodu, v němž jsem mohla zastřelit Hitlera.“

Alicja tedy mluví o hře, která je pokračováním titulu, v němž sehrála určitou roli. O hře, která navazuje na jistou velmi starou hru, v níž jsme si mohli podat Adolfa Hitlera. Z toho vychází snad jen jediná značka - Wolfenstein.

Už v minulosti bylo koneckonců řečeno, že vývojáři z MachineGames mají řadu nápadů na pokračování, a nesmíme zapomínat ani na konec The New Order, na který není tak těžké navázat dalším dílem.

Na něj si ale podle všeho počkáme, což také není nic překvapivého. Kromě vyjádření dabérky o dvouletém vývoji musíme vzít v úvahu i další věc. Tvůrci skončili s vývojem zatím posledního titulu ze série, samostatného datadisku The Old Blood, teprve v první polovině letošního roku. Je tedy pravděpodobné, že plnohodnotné práce na pokračování The New Order odstartovaly teprve nedávno.

Nezbývá než doufat, že se tvůrci budou držet největších předností The New Order, tedy skvěle napsaného příběhu a pořádné akční hratelnosti. A že konečně něco udělají s tím id Tech enginem. Nový Doom dokazuje, že Bethesda navzdory tolika problémům s id Tech 5 nechce hodit engine do koše, takže je dost pravděpodobné, že aktuální šestou verzi využijí i v MachineGames.

Všichni fanoušci si každopádně mohou na oslavu pustit nacistickou verzi skladby House of the Rising Sun a trpělivě čekat. Osobně očekávám, že k oficiálnímu odhalení nového Wolfensteina dojde nejdříve ve druhé polovině příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama