Další hra na motivy Kmotra jako MMO
The Godfather Novinka Další hra na motivy Kmotra jako MMO

Další hra na motivy Kmotra jako MMO

Michal Maliarov

Michal Maliarov

15

Postavte své mafiánské impérium přímo uprostřed New Yorku v nové sociální Facebookové hře <strong>+ debutový trailer a galerie</strong>

Reklama

Vývojářské studio Kabam, zodpovědné mimojiné za válečnou hru Global Warfare, ve spolupráci s Paramountem odhaluje práci na nové sociální hře, jež bude mít základy v bohatém univerzu Kmotra. Navíc by se mělo jednat o styl MMO.

Titul ponese název The Godfather: Five Families, bude se odehrávat 10 let před událostmi prvního filmu a sledovat vznik a růst pěti mafiánských rodin, jež známe z filmové ságy. Dle předchozích projektů studia vám dovolí i Kmotr vytvořit své vlastní impérium, zabírat New York blok po bloku a zvýhodňovat si pozici. Půjde prý o překvapivě hardcorovou záležitost, kde nebudou chybět krvavé boje o moc, krach, finanční tahanice a ekonomika.

„Systém využitý ve hře nabízí hráčům komunitu, se kterou se mohou okamžitě ovlivňovat a spolupracovat,“ řekl generální manažér studia Lawrench Koh. „Dovolíme hráčům také měnit rodiny a pocítit na vlastní kůži systém zrady a podvodů.“

Veřejná beta titulu už začala, zatímco samotná hra by měla dorazit do prodeje pro PC ještě letos. Více informací již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama