Další hra od Naughty Dog bude ještě lepší
The Last of Us Novinka Další hra od Naughty Dog bude ještě lepší

Další hra od Naughty Dog bude ještě lepší

Michal Burian

Michal Burian

90

Autoři Uncharted a The Last of Us jsou schopni se zlepšit v dalších oblastech, aby jejich další hra na PS4 vypadala ještě lépe.

Reklama

Každý majitel konzole ví, že síla jeho stroje se pozná hlavně v exkluzivních titulech, které jsou vytvářeny speciálně pro jednu konzoli. Bylo tomu tak u PS3 a platí to i v případě PlayStationu 4. To je také důvod, proč upozorňujeme na čerstvé vyjádření Naughty Dog. Autoři Uncharted a The Last of Us se nechali slyšet, že jsou schopni se zlepšit v dalších oblastech, aby jejich další hra na PS4 vypadala ještě lépe.

„Existují oblasti, v kterých vidíme, že můžeme odvést lepší práci a vytvořit lepší hru. Máme šikovný tým programátorů, který dokáže vždy překvapit. Rozdíl mezi prvním Uncharted a The Last of Us je obrovský. Není pochyb o tom, že naše další hra, kterou vytvoříme, bude ještě více těžit z PlayStationu,“ nechal se slyšet hlavní designér Ricky Cambier pro DualShocker. Redakce tamního serveru upozorňuje, že se ptala přímo na PS4, nikoliv na spekulovanou výkonnější verzi konzole. Vývojáři tak mají být schopni více vytáhnout právě z PS4, která je na trhu.

Fanoušky Uncharted dále potěší vyjádření kreativního ředitele Neila Druckmanna, který v poslední době má plné ruce práce a poskytuje jeden rozhovor za druhým. Tentokrát pro GameSpot řekl, že A Thief's End je nejrozmanitější díl série, co se týče různých prostředí, a zároveň i nejdelším. Jak již víme z dřívějška, odklad z roku 2015 na 2016 byl způsobem skutečností, že Naughty Dog nechtělo přijít o některé zajímavé sekvence, které nestíhali dokončit. Dle jejich slov by to celou hru poškodilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama