Další náznaky o nové hře ze série Silent Hill
Novinka Další náznaky o nové hře ze série Silent Hill

Další náznaky o nové hře ze série Silent Hill

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Byl vytvořen nový oficiální účet na twitteru.

Reklama

Populární série survival horrorů Silent Hill už několik let žádný nový díl nevyprodukovala. Poslední plnohodnotná hra z této série byl Silent Hill: Downpour od českých vývojářů z Vatra Games, který vyšel v roce 2012. Od té doby jsme se dočkali jen dnes již legendárního dema P.T., ze kterého bohužel nikdy nic nevzešlo. Během posledních měsíců se na konto této slavné série hojně spekulovalo, za zmínku pak stojí hlavně leaker Aesthetic Gamer (aka. Dusk Golem), který často mluvil i o 8. dílu série Resident Evil, jenž byl oznámen na červnové akci Sony a informace tohoto leakera se ukázaly být pravidvými. O Silent Hillu ještě před touto akcí Dusk Golem říkal, že vzniká v nějakém japonském studiu, pravděpodobně v Japan Studios, které spadá pod SIE, což by tak znamenalo exkluzivitu pro Playstation. Na Future of Gaming se hra narozdíl od Resident Evil: Village bohužel neobjevila, ale brzy nato se začalo spekulovat, že možná bude oznámena na (nutno dodat dosud nepotvrzené) srpnové akci State of Play. A naznačují tomu i nejnovější informace.

[embed]https://twitter.com/Konami/status/1289296502297305088[/embed]

Včera společnost Konami, která vlastní práva na tuto značku, zveřejnila na twitteru nahrávku sirény z druhého dílu Silent Hillu. Většina fanoušků to vzala jako náznak, že se blíží nějaké oznámení, což Konami muselo následně dementovat s tím, že pouze sledovali stream z Dead by Daylight (do kterého nedávno vyšlo Silent Hill DLC). Nakonec jen dodali, že pokud budou mít nějaké oznámení ohledné této série, stane se tak prostřednictvím nějakého eventu nebo oficiálního twitteru. To by až tak zvláštní nebylo, faktem ale je, že o tomto twitteru dosud nikdo nevěděl. A není divu, byl totiž založen teprve v červenci letošního roku. Ještě zajímavější pak je, že na první pohled se ani jako oficiální účet netváří a vypadá spíš jako nějaká stránka od fanoušků. Na ni by ale přece Konami nedokazovalo a navíc je tento účet údajně napojen na email Konami, takže by skutečně měl být oficiální.

Vše tak naznačuje tomu, že se oznámení nové hry dočkáme už brzy. A možná se tak stane právě na zmiňované akci State of Play, která by se podle spekulací měla uskutečnit ještě v první polovině srpna, s čímž souhlasí i uznávaný novinář Jeff Grubb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama