Novinka Další pohled na vylepšené hry pro PS5 Pro

Další pohled na vylepšené hry pro PS5 Pro

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 5

Updaty dostanou také Resident Evily, Stellar Blade či Metal Gear.

Reklama

V závěru dnešní prezentace State of Play si vzal slovo architekt konzole PS5 Mark Cerny, který připomenul oznámení konzole PlayStation 5 Pro. Vylepšené zařízení přináší vyšší výkon v rasterizaci i ray tracingu a vlastní upscaling PSSR. Už v rámci samostatné showcase došlo na ukázku několika vylepšených her, ale na SoP jsme se dočkali potvrzení dalších titulů.

V rámci montáže „PS5 Pro Enhanced“ her jsme mohli vidět akční RPG Final Fantasy VII Rebirth, jež podle zjištění Digital Foundry přinese opravdu masivní vylepšení, dále Horizon Forbidden West, remaster druhého The Last of Us, Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Alan Wake 2, Dragon's Dogma 2, The Crew: Motorfest, The First Descendant, Demon's SoulS, F1 24, Ratchet & Clank: Rift Apart, Assassin's Creed Shadows či Marvel's Spider-Man 2. To všechno jsou hry, o kterých jsme už věděli.

A jaké jsou ty další potvrzení? Jde o poměrně velké kousky, jako například survival horory Resident Evil Village a Resident Evil 4 Remake, akční RPG Stellar Blade, druhý díl série Star Wars Jedi s podtitulem Survivor, PS exkluzivita Rise of the Ronin, akční RPG Dragon Age: The Veilguard a v neposlední řadě remake třetího dílu Metal Gear Solid s podtitulem Snake Eater.

Nutno dodat, že ani tento výčet není kompletní, Cerny už dříve sliboval něco mezi 40 až 50 vylepšenými tituly, kterých se dočkáme na vydání PS5 Pro. To je stanoveno na 7. listopadu, přičemž se bude konzole prodávat za cenu 20 290 Kč, bez mechaniky a stojánku. Předobjednávky budou spuštěny už ve čtvrtek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama