Další příběhové DLC pro Batman: Arkham Knight se zaměří na Catwoman
Batman: Arkham Knight Novinka Další příběhové DLC pro Batman: Arkham Knight se zaměří na Catwoman

Další příběhové DLC pro Batman: Arkham Knight se zaměří na Catwoman

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Pro majitele Season Passu navíc vychází 2008 Tumbler Batmobile Pack a Batmanův oblek z Arkham Asylum <strong>+ PC verze bude brzy v prodeji</strong>.

Reklama

První příběhové DLC pro posledního Batmana se zaměřovalo na Batgirl a moc dobře si nevedlo. Na úspěchu se přitom podepsala především příliš krátká herní doba. Ve Warner Bros a Rocksteady to ale nevzdávají a už chystají další přídavek, který nese název Catwoman’s Revenge.

Jak už napovídá název, DLC se zaměří na Catwoman a její pomstu Riddlerovi. Děj bude zasazený do doby po událostech původní hry a datum vydání je naplánované na říjen. Víc o chystaném přídavku bohužel nevíme.

Majitelé Season Passu pro PS4 a Xbox One verzi hry se navíc ode dneška mohou těšit z vydání Tumbler Batmobile Packu, který do hry přidává Batmobil Tumbler z filmové trilogie Christophera Nolana. Součástí jsou i dvě tratě, které jsou také inspirované filmy.

Dnes vyšel i skin Batmanova obleku z Arkam Asylum. Ten je k dispozici zdarma, zatímco Tumbler Batmobile Pack vás vyjde na dva dolary.

Brzy navíc dojde k vydání dalších DLC, konkrétně Crime Fighter Challenge Pack #2 a GCPD Lockdown. Tvůrci tedy rozhodně netroškaří.

Zatím není jasné, kdy bude nový a chystaný obsah k dispozici těm, kteří si nekoupili Season Pass, a těm, kteří měli tu smůlu a koupili si stále ještě nedodělanou PC verzi. Na PC se zatím neobjevilo ani jedno DLC pro hru a i když se tvůrci z Rocksteady PC hráčům stále omlouvají, majitelům Season Passu nejsou prázdné omluvy a sliby, které vývojáři stejně nedodržují, nic platné.

Pokud ale čekáte na znovuuvedení PC verze Batman: Arkham Knight do prodeje, případně pouze na další opravný balíček, tak byste se měli brzy dočkat. Společnost Warner Bros v dnešní tiskové zprávě tvrdí, že v následujících týdnech se začne PC verze nového Batmana znovu prodávat. Lze očekávat, že zároveň s ní vyjde další patch, který opraví zbývající část problémů a snad dojde i k uvedení DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama