Další Red Faction se vrátí ke kořenům už za rok?
Red Faction Novinka Další Red Faction se vrátí ke kořenům už za rok?

Další Red Faction se vrátí ke kořenům už za rok?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Kdo si užíval maximální destrukci a létající kusy budov v posledním dobrodružství Rudé revoluce může začít skákat štěstím. Danny Bilson z THQ totiž na výstavě GDC nadhodil pár poznámek ohledně chystaného pokračování.

Reklama

„Nová hra vás zavede úplně jinam. Je to vlastně takový návrat ke kořenům série, protože se bude 80% hry odehrávat v podzemí,“ řekl Bilson. Přesný název prozatím není známý, ale je už jasné, že bude chystaný díl jakýmsi hybridem mezi prvníma dvěma díly a tím nejnovějším – Guerrillou. Kromě toho Bilson nadhodil, že by se nový díl mohl objevit už v březnu příštího roku.

Také hlavní tahoun posledního dílu – maximální destrukce všeho okolo – bude stěžejním prvkem, který by měl těžit především z více kompaktního a úzce spojeného světa pod zemí. Bude mít také mnohem větší dopad na města a struktury obecně.

Ačkoli Red Faction: Guerrilla obstála u kritiků výborně a honosila se velmi pozitivními hodnoceními, v marketingu lehce klopýtla a prodeje tak zdaleka nedosáhly čísel vysněných vydavateli. Dle slov Bilsona však má série příliš vysokou cenu a laťku kvality, aby podobné minely vývojáře zastavily. Proto máme čekat příští rok zcela nový Red Faction. Větší, nabušenější, zábavnější a doufejme, že i populárnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama