Další rozšiřování SnowRunner
SnowRunner Novinka Další rozšiřování SnowRunner

Další rozšiřování SnowRunner

Michal Jonáš

Michal Jonáš

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Přinese bezplatný i placený obsah s novými mapami i vozidly.

Reklama

Čerstvě vydaný SnowRunner (naše recenze 9/10) je jednou z mála her, u nichž ihned představený plán na budoucí rozšiřování ani nevadí, protože hra samotná je dostatečně obsahově bohatá. Ostatně 3 obří lokace, 11 unikátních regionálních map, hodně přes 200 misí a k tomu více než 60 rozličných vozidel, přívěsů a návěsů nepůsobí, že by to bylo jen torzo vybrakovaného obsahu do DLC, jak je to bohužel často obvyklé.

 

Další rozšiřování SnowRunner

 

Jakkoli tuto porci, i díky velmi pozvolně plynoucí a hodně dlouhé kampani, nedojedete ani za dlouhé desítky hodin, už nyní se tvůrci vytasili s plánem na budoucí rozšiřování skrze placené i neplacené přídavky. V následujících 12 měsících základní hru obohatí 4 fáze (sezóny) nového obsahu:

 

• Phase 1 Search & Recover (vydání do několika týdnů)

• Phase 2 Explore & Expand

• Phase 3 Locate & Deliver

• Phase 4: New expansion

 

Nyní již byly oznámeny přídavky v rámci 1. fáze. V ní všichni zadarmo obdrží novou regionální mapu „The Rift” do lokace Tajmyr, nové vzhledy vozidel a cinkrlátka do jejich kabin, modovací nástroje pro tvorbu komunitních map a interiérů vozidel, velký přídavek s extrémně velkými a těžkými náklady a desítku dalších úkolů a zakázek napříč všemi lokacemi. To věru nezní špatně!

 

Další rozšiřování SnowRunner

 

Pokud si zaplatíte sezónní lítačku, případně pak doplatíte jednotlivé přídavky, tak jako placený obsah navíc obdržíte novou čtvrtou velkou lokaci ruského poloostrova Kola (v něm v reálu např. leží město Murmansk), několik nových vozidel včetně vojenského náklaďáčku GAZ-66 (nelicencovaného) + několik dalších vzhledů a pár drobností do kabin:

 

Další rozšiřování SnowRunner

 


 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hcFSFjJ2b6o&feature=emb_logo[/embed]

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=KrP5ws8VKw0&feature=emb_logo[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama