Další video Middle-earth: Shadow of War přibližuje RPG prvky
Middle-earth: Shadow of War Novinka Další video Middle-earth: Shadow of War přibližuje RPG prvky

Další video Middle-earth: Shadow of War přibližuje RPG prvky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Tentokrát můžete využívat několik součástí výbavy a ty dále vylepšovat za pomoci výzev, drahokamů a run.

Reklama

Nedávno jsme tu měli představení vylepšování schopností v Middle-earth: Shadow of War, nyní jsme se dočkali dalšího videa, které pro změnu představuje jednu z největších odlišností oproti předešlému dílu - výraznější RPG prvky.

Taliona tentokrát můžete vybavit různými zbrojemi, meči, dýkami, luky a kápěmi. Lišit se mohou vzhledem a samozřejmě i svými statistikami, přičemž novou výbavu získáte třeba za zabití důležitého nepřítele. Různé zbraně můžete dále vylepšovat tím, že splníte příslušné výzvy. Výměnou za herní měnu lze navíc odemknout sloty pro drahokamy, které mohou vámi používanou výbavu zlepšit ještě o něco víc.

Upravovat a posilovat můžete i nový Prsten moci, který Talion využívá, a to prostřednictvím run, které lze opět získat za likvidaci významného protivníka. Když navíc nahromadíte všechny součásti jedné sady, která zahrnuje příslušný meč, dýku, luk, zbroj, kápi a runu, můžete těžit z různých výhod a ještě lepších statistik. Tohle všechno přitom přináší víc než dost způsobů, jak přizpůsobit Taliona a jeho výzbroj vašemu hernímu stylu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama