Další změna studia u Dead Island 2
Dead Island 2 Novinka Další změna studia u Dead Island 2

Další změna studia u Dead Island 2

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tentokrát má být pokračování zombie akce v rukou Dambuster Studios.

Reklama

Pokračování zombie akce Dead Island je snad prokleté. Polská společnost Techland začala vývoj Dead Island 2, po neshodách s Deep Silver se ale vrhli na Dying Light ve spolupráci s Warner Bros a Dead Island 2 připadl týmu z Yager Development (tvůrci Spec Ops: The Line). U nich ale titul moc dlouho nevydržel a stěhoval se k Sumo Digital (Crackdown 3, Team Sonic Racing), kde už ale také není.

Ve svém tweetu to naznačil Jan David Hassel, jenž pracoval u Yager. Nyní je zaměstnancem DICE, ale má zřejmě zprávy o tom, že by Dead Island 2 mělo být v rukou Dambuster Studios, kteří vznikli po rozpadu britského Cryteku a jsou podepsáni za Homefront: The Revolution. Informaci nahrává skutečnost, že Hassel svůj příspěvek poté smazal.

Pokud je další změna studia pravda, tak tentokrát snad půjde o poslední komplikaci ve vývoji Dead Island 2. Dambuster Studios totiž patří Deep Silveru, firmě, kterou před časem koupila Koch Media. Ti vlastní i THQ Nordic.

Dambuster Studios nedávno hledali nové kolegy - animátora obličejů, senior level designéra, programátory a několik dalších lidí. Všichni mají mít zkušenosti s technologií Unreal Engine 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama