Dalších 5 her chystaných pro PS VR
Článek Dalších 5 her chystaných pro PS VR

Dalších 5 her chystaných pro PS VR

Martin Zavřel

Martin Zavřel

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

PlayStation fanoušci virtuální reality dostanou nášup.

Reklama

Ve středu jsme psali o nově oznámené PS VR konverzi hry Doom 3, ale Sony ve skutečnosti představila rovnou šest titulů, které se pro tuto platformu momentálně chystají.

Jedním z nich je After the Fall, v němž se hráči octnou v kůži vybraného populárního hrdiny z 80. let a vyzkouší si reálný boj v multiplayeru podporující zapojení více hráčů napříč herními platformami.

Druhou oznámenou novinkou je mulitplayer Zenith pro až tisíce hráčů soupeřících na jednom serveru. V barevném otevřeném světě si přijdou na své nejen fanoušci anime.

Další v pořadí je I Expect You To Die 2: The Spy and The Liar, pokračování napínavého příběhu z tajuplného světa špionáží a skrytého nebezpečí navazujícího na úspěšný první díl z roku 2016.

Adventura Fracked nadchne především milovníky akčních dobrodružství a stříleček. Pomocí PS Move ovladačů bude hráč plně ovládat svou zbraň i pohyb své postavy, včetně například lezení či lyžování. Výjimečný herní zážitek doplní vylepšená rychlost načítání či snímkové frekvence odpovídající PS5 technologii.

Ve hře Song in the Smoke půjde doslova o přežití. Osud postavy bude plně v hráčových rukou a jen jeho pečlivě volené kroky, včetně lovu pomocí střelby z luku s PS Move ovladači, rozhodnou o tom, zda dokáže odolat všem nástrahám nebezpečné divočiny.

Jak se vám ukázky líbí? Přesvědčil vás některý z těchto kousků k tomu, abyste oprášili svoji PS VR helmu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama