​Danganronpa Trilogy dorazí na PS4
Novinka ​Danganronpa Trilogy dorazí na PS4

​Danganronpa Trilogy dorazí na PS4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Vy​jde koncem března​ roku 2019​.

Reklama

​Společnost NIS America hodlá 29. března vydat fyzicky pro konzoli PlayStation 4 pod souhrnným názvem Danganronpa Trilogy všechny tři hlavní díly série Danganronpa. Trilogie bude obsahovat hry Danganronpa 1•2 Reload (Danganronpa: Trigger Happy Havoc a Danganronpa 2: Goodbye Despair) a Danganronpa V3: Killing Harmony. Tento souhrn vyjde o 3 dny dříve také v Severní Americe a až 5. dubna v Austrálii.​

Danganronpa: Trigger Happy Havoc se odehrává na prestižní střední škole Hope's Peak Academy, určené pro nejlepší studenty celého národa, nazvaných zde Ultimates. Přes všechny pozlátky prestižní školy se ale věci začnou měnit, když se ke slovu přihlásí maniakální ředitel školy, medvěd Monokuma a naše studenty přinutí zúčastnit se smrtící hry o toho nejlepšího studenta.

Danganronpa 2: Goodbye Despair nabídne nové obsazení Ultimates, uvězněných na ostrově Jabberwock. Po krátkém užívání si slunných pláží se opět naše osazenstvo ocitá proti své vůli ve hře o vlastní život a díky novým aktérům je na soutěžících vyžadováno trochu víc důvtipu.

Danganronpa V3: Killing Harmony (naše recenze zde) nás přenese do psychologicky chladného prostředí, do kterého je zasazeno nových 16 postav. Znovu se vracíme do prostor školy, ale tentokrát se můžeme omezeně pohybovat i po venkovním prostředí. Maniakálních medvědů je tentokrát podstatně víc a někteří studenti budou zase zabíjet, někteří zemřou a někteří budou potrestáni. Vyšetřování vražd prošlo jistou obměnou a na vás bude abyste rychle vyšetřili případy vražd a odsoudíte své nové kamarády k smrti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama