Danganronpa V3 dorazí na PC spolu s PS4 verzí
Grand Slam Tennis 2 Novinka Danganronpa V3 dorazí na PC spolu s PS4 verzí

Danganronpa V3 dorazí na PC spolu s PS4 verzí

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

A v červnu můžeme navíc na PC čekat i Danganronpu Another Episode: Ultra Despair Girls.

Reklama

Spike Chunsoft svůj záměr vydat na PC dvojici her z univerza Danganronpy nijak netajil. Již několikrát jsme vás o této snaze informovali, ale až teď můžeme s konečnou platností říct, že Danganronpa V3: Killing Harmony vyjde přes Steam společně s PS4 verzí 29. září, ale ještě předtím se dočkáme také PC verze Danganronpy Another Episode: Ultra Despair Girls, která se na Steamu objeví už 27. června. Obe hry bude na západě distribuovat NIS America.

Danganronpa V3: Killing Harmony

V pořadí třetí Danganronpa se odehrává v trochu jiném světě než předchozí díly. Máme se připravit na největší, nejsvěžejší epizodu. Danganronpa V3: Killing Harmony nabízí "psycho-cool" prostředí s novými 16 postavami, opět uvězněnými ve škole. Uvnitř školního komplexu budou někteří vaši spolužáci zabiti, ostatní zemřou úplně jiným způsobem tak, že budou vlastně jen potrestáni.

Zapomeňte na to, co jste dosud o Danganronpě věděli. Tady se můžete těšit na zbrusu nový začátek. Ve světě, kde se každý snaží hlavně přežít, těžko zjistíte, o co jim vlastně jde. Klíčem k vyřešení každé nové vraždy budou vaše dovednosti, nebo si sami vyberte jeden z příšerných konců.

Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls

Hlavní hrdinkou Danganronpy Another Episode je Komaru Naegi, mladší sestřička hlavního hrdiny první série Danganronpa, tedy Makota Naegiho. Komaru je z neznámého důvodu rok vězněna uvnitř záhadného bytu, ale naštěstí je zachráněna Byakuyou Togami z agentury Future Foundation.

Průběh záchranné operace je ale přerušen náhlým útokem stovky Monokumů a Komaru. Brzy zjistí, že je město pod kontrolou skupiny dětí, nazývajících samy sebe Warriors of Hope. Jejich vůdcem je Monaca, který prohlásil, že se město stane "dětským rájem" a jediným způsobem, jak toho dosáhnout, je vyhubit všechny dospělé.

Komaru spojí své síly s Toko Fukawou (také jedna z přeživších z první série Danganronpy) a pokusí se přežít řádění Monokumů, uniknout vychytralým dětem Monokumy a zároveň při tom odhalit tajemství umírajícího města.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama