Dark Souls 3 nebude poslední hrou série, ale bude nejspíš poslední ve fantasy světě
Novinka Dark Souls 3 nebude poslední hrou série, ale bude nejspíš poslední ve fantasy světě

Dark Souls 3 nebude poslední hrou série, ale bude nejspíš poslední ve fantasy světě

Jan Kalný

Jan Kalný

9

Kromě toho jsme se dozvěděli, že třetí díl bude daleko větší než druhý díl a nepracují na něm tvůrci Bloodborne.

Reklama

Oznámení Dark Souls 3 přišlo skoro jako rána z čistého nebe (nebýt anonymního zdroje, který existenci hry vyzradil). Bloodborne od From Software se ještě nestihlo pořádně ohřát a už víme o pokračování populární hardcore RPG série Dark Souls. Jak se zdá, nepůjde o poslední díl, ale půjde pravděpodobně o poslední díl zasazený do fantasy světa.

Jakkoliv divně vám to může teď znít, je to tak. Herní designér Hidetaka Miyazaki na E3 prezentaci prozradil, že Dark Souls 3 by měl být jakýsi milník pro sérii a rád by v budoucnu prozkoumal i další možná zasazení, než je fantasy.

From Software není známé jenom díky fantasy hrám, ale také díky sci-fi hrám s mechanoidy jako je Armored Core nebo hry s japonským tématem jako jsou ninjové,” prozradil Miyazaki přes tlumočníka. „Miyazaki by mohl přinést jiné zasazení právě ze žánrů a témat, na kterých From Software dříve pracovali.”

Zatím je případné Dark Souls 4 ve vzdálené budoucnosti a tým se nyní samozřejmě plně zaměřuje na třetí díl, který by měl být zároveň i větší než byl ten druhý. Dark Souls 3 sice nabídne o něco méně map, zato budou větší. Na Dark Souls 3 zároveň nepracuje nikdo, kromě Miyazakiho, z tvůrců Bloodborne.

Na více informací si jako vždy budeme muset ještě počkat. Pro teď už ale víme, že se hry dočkáme někdy na začátku příštího roku na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama