Datum vydání Age of Empires: Definitive Edition
Age of Empires Definitive Edition Novinka Datum vydání Age of Empires: Definitive Edition

Datum vydání Age of Empires: Definitive Edition

Michal Burian

Michal Burian

15

Po odkladu konečně známe přesné datum vydání. Na vylepšenou real-time strategii Age of Empires se můžete těšit za měsíc.

Reklama

Microsoft konečně stanovil přesné datum vydání definitivní edice real-time strategie Age of Empires. Nová verze této hry vyjde 20. února letošního roku. Má to však jeden háček, jak se dalo očekávat, Age of Empires: Definitive Edition se bude prodávat výhradně na Windows Store a pro hraní bude vyžadován operační systém Windows 10. Na Steamu ani GOG hru zkrátka nehledejte.

Cena Age of Empires: Definitive Edition byla stanovena na 549 korun. Pokud se definitivní edice nemůžete dočkat, tak 29. ledna budou do bety vpuštěni další hráči.

„Age of Empires, klíčová RTS, která odstartovala 20letý odkaz, se vrací v definitivní podobě na PC s Windows 10. Age of Empires: Definitive Edition přináší v jednom balení veškerý oficiálně vydaný obsah s modernizovanou hratelností, zcela novou grafikou a řadou dalších nových funkcí a představuje tedy kompletní balení RTS. Zapojte se do více než 40 hodin aktualizované kampaně s novým příběhem a tempem, přidejte se k online bitvám mezi až 8 hráči s novými soutěžními funkcemi a režimy, užijte si HD grafiku ve 4K s přepracovanými animacemi, dejte průchod své kreativitě v editoru scénářů a podělte se o své výtvory díky snadné podpoře modifikací. Nyní je ten nejlepší čas naskočit do Age of Empires. Vítejte zpátky v historii,“ dočteme se ve Windows Store.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama