Datum vydání co-op akce Warhammer: Vermintide 2
Warhammer: Vermintide 2 Novinka Datum vydání co-op akce Warhammer: Vermintide 2

Datum vydání co-op akce Warhammer: Vermintide 2

Michal Burian

Michal Burian

2

Nejprve na PC, později se dostane i na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Nezávislé studio Fatshark se úspěšně dostalo do fáze vývoje, kdy může oznámit datum vydání kooperativní akce Warhammer: Vermintide 2. Pokračování vcelku povedené jedničky dorazí již 8. března ve verzi pro PC. Pokud byste si chtěli zahrát na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, tak si budete muset počkat. U nich není stanoveno přesné datum, očekává se ale, že dorazí do konce letošního roku.

Zároveň jsme se dozvěděli o prvním uzavřeném testu PC verze, uskuteční se od 22. února.

Warhammer: Vermintide II je melee akce, která se soustředí zejména na kooperativní zážitek čtyř hráčů z pohledu první osoby. Soudný den čeká na své hrdiny, na výběr jich bude hned pět (u každého postupný vývoj s možností zvolit jednu ze tří cest) a těšit se můžete kupříkladu na viscerální boj. Oproti jedničce bude vylepšen systém lootu a talentových stromů, stejně tak dojde na nové zbraně, další zástupy nepřátel, nové lokality a v neposlední řadě na podporu modifikací a dedikovaných serverů.

Cena PC verze byla stanovena na 25 euro.

Nemilosrdná kooperace pro 4 hráče - Spojené síly Chaosu a skavenů jsou divoké a nelítostné, a šanci přežít má jedině ten, kdo vyvine koordinované týmové úsilí.

5 hrdinů a 15 kariérních drah - Vyberte si z 15 unikátních kariérních drah, kdy každá obsahuje různé vzhledy, schopnosti, talenty a zbraně.

Spolupráce Chaosu a skavenů - Připravte se čelit hrozbě nevídaných rozměrů. Vojska Chaosu a skavenů totiž uzavřela temný pakt a hodlají svět uvrhnout do totální zkázy. Naši hrdinové budou čelit hordě nepřátelských bojovníků nejrůznějších forem a velikosti.

Systém hrdinských skutků - Zažijte unikátní scénáře a hutné zkoušky díky našemu novému systému hrdinských skutků. Jedná se o jednorázové úkoly, které povedou k dramatické změně složení nepřítele, nastavení úrovní, využití zbraní a úkolů.

Talentové stromy a vývoj - Zvyšujte úroveň svých hrdinů a postupujte v talentovém stromě zvolené kariérní dráhy, během které se vám budou zpřístupňovat nové schopnosti a mocné vybavení.

Dobrodružství nekončí - Prozkoumejte celou řadu dech beroucích nových úrovní zasazených do prostředí pevnostního města Helmgartu, které je baštou bretonské hranice Říše.

Nový vylepšený systém kořisti - Na konci každé mise získáte příslušnou kořist. Může jít o zbraně, jednorázové úkoly, cetky, pokrývky hlavy, výrobní materiál a další věci, které souvisejí s vybranou kariérní dráhou.

Utkejte se s mocnými nepřátelskými hordami - Tváří v tvář nekonečnému přívalu skavenů a brutální síle vojska Chaosu musejí hrdinové držet při sobě a při svém útoku nalézt optimální rovnováhu mezi chladnokrevnou taktikou a nelítostným hněvem. Jedině tak mohou porazit nepřízeň osudu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama