Datum vydání GhostWire: Tokyo oficiálně potvrzeno
Novinka Datum vydání GhostWire: Tokyo oficiálně potvrzeno

Datum vydání GhostWire: Tokyo oficiálně potvrzeno

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dnes večer nás čeká ukázka hratelnosti.

Reklama

Japonské studio Tango Gameworks má na kontě povedený survival horor The Evil Within z roku 2014 a jeho pokračování, jež vyšlo o tři roky později. Nyní však tým, který založil otec série Resident Evil Šindži Mikami, pracuje na akční hře GhostWire: Tokyo, a trochu se tak odklání od hororů. Ačkoli má být GhostWire trochu strašidelný, podle autorů nepůjde o horor v pravém slova smyslu.

Dosud jsme ale pořádně nevěděli, jak se bude GhostWire: Tokyo hrát. Přestože už jsme ze hry viděli hned několik trailerů, nějaká pořádná ukázka souvislého gameplaye zatím chyběla. A to se změní už dnes, vývojáři si totiž přichystali speciální showcase, která je naplánována na 23:00 našeho času. Kromě ukázky hratelnosti se máme dočkat také behind-the-scenes a dalších podrobností.

Datum vydání jsme se možná trochu nedopatřením dozvěděli už nyní, je totiž uvedeno v popisku videa. Hry se máme dočkat 25. března 2022, což by potvrzovalo nedávný únik, kdy na PS Storu bylo spatřeno datum 24. března (rozdíl jednoho dne bych přisuzoval různým časovým pásmům). Stále platí, že titul míří na PC a PlayStation 5, kde bude exkluzivní po dobu jednoho roku. Jde o poslední hru od Bethesdy, kde byla ještě domluvena spolupráce se Sony, u všech budoucích můžeme očekávat, že už vyjdou pouze na PC a konzole Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama