Datum vydání pro SpellForce 3 a Battle Chasers: Nightwar
Battle Chasers: Nightwar Novinka Datum vydání pro SpellForce 3 a Battle Chasers: Nightwar

Datum vydání pro SpellForce 3 a Battle Chasers: Nightwar

Michal Burian

Michal Burian

1

Na SpellForce 3 si počkáme až do prosince, Battle Chasers: Nightwar o pár měsíců dříve.

Reklama

Včera bylo akční RPG Elex od studia Piranha Bytes upřesněno na 17. října letošního roku. Dnes následuje další oznámení od společnosti THQ Nordic. Vydavatel plánuje uvést na trh také SpellForce 3 a Battle Chasers: Nightwar.

SpellForce 3 dorazí na trh ve verzi pro PC až 7. prosince, přitom do nedávná ještě platilo třetí čtvrtletí roku 2017. Dochází tak k dalšímu nepříjemnému odkladu, ale snad fanoušci budou nakonec spokojeni. SpellForce 3 má přinést přes 30 hodin dlouhé dobrodružství, možnost vytvořit si vlastní postavu a tu postupně vylepšovat. V průběhu cesty dáte dohromady tříčlennou skupinu různých hrdinů. Kromě singleplayeru bude zahrnut také multiplayer s možností spolupracovat s jinými hráči, pochopitelně proti nim půjde i bojovat.

Battle Chasers: Nightwar, které uspělo na Kickstarteru, si na PC, PS4, Xboxu One a Nintendu Switch zahrajeme od 3. října. Jde o RPG, které se inspirovalo klasickými žánry. Titul staví na průzkumu temných a rozsáhlých dungeonů, na tahovém soubojovém systému v JRPG formátu a na obrovském množství příběhu, skrytých tajemství a prý i výborné znovuhratelnosti.

Battle Chasers: Nightwar se odehrává ve dvou rovinách. V té první jde o statickou mapu světě, na které se pohybujete a bojujete s nepřáteli. Druhou rovinu tvoří procedurálně generované dungeony s různými tvory, hádankami, pastmi a poklady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama