Dauntless Novinka Dauntless míří na next-gen

Dauntless míří na next-gen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžete na ostřejší vizuál a rychlejší načítací časy.

Reklama

Příjemná free-to-play záležitost Dauntless, v níž lovíte menší i větší monstra, stále dostává různé obsahové aktualizace, kdy třeba v minulém roce prošla poměrně výrazným přepracováním.

A včerejší den přinesl příjemnou zprávu pro všechny majitele next-gen konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X/S, které dostanou svou vlastní verzi.

Ta nabídne celkově vylepšený, detailnější a hlavně ostřejší vizuál, kdy na PS5 a Xboxu Series X autoři míří na 4K a 60 FPS, zatímco na Xboxu Series S poběží titul ve 1440p a 60 FPS. Všechny next-gen konzole by pak měly nabídnout zhruba o 90 % rychlejší načítací časy.

Těšit se také můžete na 36 nových achievementů a trofejí, přičemž na PlayStationu 5 budou podporovány i funkce ovladače DualSense, jako jsou adaptivní spouště a dodatečný reproduktor.

A velice příjemným faktem je, že tyto next-gen verze taktéž budou podporovat plný cross-play i cross-progression, takže můžete hrát s kýmkoli z ostatních platforem, přičemž vám stačí jenom jeden účet a svůj postup si můžete vzít na jakoukoli z nich.

Dauntless míří na next-gen

Datum vydání next-gen verze bylo stanoveno na 2. prosince.

Dauntless je kromě toho aktuálně dostupný pro PC (Epic Games Store), PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama