David Cage dokončil scénář hry Detroit: Become Human
Detroit: Become Human Novinka David Cage dokončil scénář hry Detroit: Become Human

David Cage dokončil scénář hry Detroit: Become Human

Michal Burian

Michal Burian

17

Trvalo mu to přes dva roky, pracuje prý šest dnů v týdnu.

Reklama

Detroit: Become Human je nová hra od renomovaného studia Quantic Dream, které vdechlo život thrillerům Heavy Rain a Beyond: Two Souls. V současné době připravují další podobný projekt. Jmenuje se Detroit: Become Human a vypráví o světě, ve kterém jsou androidi natolik vyspělí, že mají emoce.

Datum vydání zatím stanoveno nebylo, nemuselo by být ale tak daleko. David Cage dnes oznámil, že dokončil scénář. Trvalo mu to přes dva roky, pracuje prý šest dnů v týdnu.

„Právě jsem dokončil scénář hry Detroit: Become Human. Trvalo mi to více než dva roky, a to pracuji šest dnů v týdnu. Napsat tenhle scénář bylo dvacetkrát složitější, než cokoliv co jsem kdy udělal,“ prozradil Cage a pochválil tým studia Quantic Dream, který mu po celou dobu pomáhal s nápady a větvením příběhu.

Detroit: Become Human bude stát na příběhu. Ten bude vyprávěn prostřednictvím vašich rozhodnutí. David Cage se svým týmem sází na interakci s prostředím a hraní za různé postavy, abyste viděli příběh z různých úhlů pohledu. Detroit: Become Human tak nebude mít pouze jiná zakončení, ale zejména různé cesty, kterými budete vytvářet odlišná zakončení. Příběhy jednotlivých postav začínají paralelně a vytváření jeden obrovský scénář.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama