DC Universe Online odloženo, vyjde příští rok
DC Universe Online Novinka DC Universe Online odloženo, vyjde příští rok

DC Universe Online odloženo, vyjde příští rok

Michal Burian

Michal Burian

4

Očekávaný masivně multiplayerový titul DC Universe Online je od dnešního dne oficiálně odložen. Tvůrci se po prvních odezvách z bety rozhodli ještě nějaký čas na hře pracovat + detaily a další informace.

Reklama

Sony Online Entertainment dnes ráno oznámili, že se MMO RPG DC Universe Online odkládá, a to ze začátku listopadu letošního roku až na začátek příštího roku.

Žádné přesné důvody nebyly prozatím zveřejněny. Prezident SOE, John Smedley, uvedl, že čas navíc jim "umožní řešit zpětnou komunitní vazbu smysluplným způsobem. Až se dostaneme hlouběji do bety, budeme moci sdělit více informací a přesnější datum startu."

Sony nabízí hráčům, kteří si předobjednali hru v Severní Americe, strávit nějaký čas s komiksovými hrdiny. Vše proběhne týden před samotným startem a bude se jednat již o finální verzi. Pokud máte zájem být součástí této ukázky, tak si předobjednejte DC Universe Online do 15. listopadu 2010 a získáte speciální klíč. V opačném případě můžete zkusit své štěstí a přihlásit se do betatestování na oficiálních stránkách – beta probíhá na obou platformách (PC a PlayStation 3).

Závěrem společnost oznámila sběratelskou edici DC Universe Online i pro PS3 verzi. Ta bude obsahovat stejný obsah jako na PC. Tedy 56-ti stránkovou knihu plnou informací z vývoje a artworků, sošku Batmana od Jimyho Leeho a speciální limitovanou verzi komiksu DC Universe Online: Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama