Dead Rising 4 časem dostane 18-ti jamkové minigolfové hřiště s online hrou
Dead Rising 4 Novinka Dead Rising 4 časem dostane 18-ti jamkové minigolfové hřiště s online hrou

Dead Rising 4 časem dostane 18-ti jamkové minigolfové hřiště s online hrou

Michal Burian

Michal Burian

1

Odhaleny detaily o Season Passu. Na co se mohou fanoušci těšit?

Reklama

Frank West se 6. prosince letošního roku vrátí v Dead Rising 4, který vyjde na Xbox One a PC s Windows 10. Společnost Microsoft dnes odhalila Season Pass společně s detaily o dodatečných balíčcích, včetně 18-ti jamkového minigolfového hřiště s online hrou.

Tento extra obsah se skrývá pod názvem Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf. Nabízí 18 jamek s destrukcí a online multiplayerem pro čtyři hráče. Proti všudypřítomným zomnbíkům budete mít k dispozici velmi účinnou sadu golfových holí v podobě zbraní a hlavně nadměrně veliký golfový míček. Jak jistě očekáváte, v této hře půjde o dosažení co největšího skóre, kterého dosáhnete zabitím velkého množství zombíků a zvládnutí překážek.

Jako další bude v Season Passu Stocking Stuffer Holiday Pack. Frank West se vrací na vánoce domů, aby splnil řadu úkolů od Santa Clause v celém městě Willamette, včetně nákupního centra. Musí si posvítit na neposlušné.

Potom tu máme Frank Rising DLC, hlavní hrdina je čerstvě infikován a musí najít lék dřív, než se promění v zombíka. Při hledání léku Frank zjišťuje, že je jiný. Je rychlejší, lidem se nedá věřit. Franka tlačí čas, brzy se promění v zombíka a město Willamette bude vyhlazeno na rozkaz vlády. Musí najít lék, jinak zemře.

Cena Season Passu byla stanovena na 25 dolarů. Season Pass bude obsažen v Deluxe edici Dead Rising 4. Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama