Deadpool nebude v Marvel's Midnight Suns chybět
Novinka Deadpool nebude v Marvel's Midnight Suns chybět

Deadpool nebude v Marvel's Midnight Suns chybět

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Slavný hrdina se stane součástí Season Passu.

Reklama

Marvel's Midnight Suns je hrou z univerza Marvelu, takže bylo vysoce pravděpodobné, že se v ní Deadpool. Většina si však dozajista myslela, že se stane jednou ze základních postav. Nakonec přeci jen dorazí, avšak nikoliv při vydání hry. Stal se totiž součástí Season Passu. V tom vedle Deadpoola najdete také Venoma, Morbiuse a také Storm. Takřka nesmrtelný mutant dorazí na počátku roku 2023, zatímco u zbytku zatím není jasné specifické datum.

Vzhledem k tomu, že se jedná o hrdiny a nikoliv o příběhové linky, je možné, že se jich dočkáme krátce po prvním přírůstku do škály postav. Nevylučoval bych taktéž to, že tento Season Pass bude pouze jedním z řady, protože tento vesmír nouzí o postavičky rozhodně netrpí. Níže naleznete rozsáhlé záběry z hraní, které ukazují kooperaci hrdinů, chování AI v praxi a mnohem více.

Marvel's Midnight Suns vychází 2. prosince 2022 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama