Marvel's Midnight Suns na Switch nevyjdou, verze pro hybridní konzoli je zrušena
Novinka Marvel's Midnight Suns na Switch nevyjdou, verze pro hybridní konzoli je zrušena

Marvel's Midnight Suns na Switch nevyjdou, verze pro hybridní konzoli je zrušena

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Na staré konzole dorazí hra 11. května společně s novým DLC.

Reklama

Studio Firaxis oznámilo datum vydání taktické tahovky Marvel's Midnight Suns na Xbox One a PlayStation 4. Stane se tak 11. května a ve stejný den se v rámci DLC představí i hrdinka Storm, která naváže na dřívější přídavky s Venomem, Deadpoolem a Morbiem. Spolu s dobrými zprávami ale připojili vývojáři i informaci, že se rozhodli zrušit verzi hry pro Nintendo Switch.

Všechny tři verze plánovali autoři vydat v neupřesněném letošním termínu. Na Switchi se nakonec hry od vývojářů novodobé série XCOM nebo Civilization nedočkáme. „Je třeba upozornit, že verzi hry Marvel's Midnight Suns pro Nintendo Switch už neplánujeme,“ oznamují Firaxis zkratkovitě a bez dalšího vysvětlení.

Zatímco v recenzích sbírala hra velmi dobré známky, na prodejích se její kvalita nepodepsala. Midnight Suns vyšly v prosinci po několika odkladech a podle Strausse Zelnicka, šéfa Take-Two Interactive, mohl špatná čísla způsobit právě termín vydání.

V recenzi jsme napsali: „Tohle je až absurdně propracovaná hra, jejíž vybroušenost mnohavrstvých herních mechanik se může rovnat jen s mimořádnou pečlivostí a nápaditostí spisovatelů, kteří vdechli postavám život často i lépe než komiksy nebo filmy.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama