Death Stranding 2 Novinka Death Stranding 2 dostal desetiminutový trailer plný záhad

Death Stranding 2 dostal desetiminutový trailer plný záhad

Filip Svoboda

Filip Svoboda

11
Platformy PlayStation PlayStation 5

DS2 vyjde příští rok a ponese podtitul On The Beach.

Reklama

Death Stranding 2 se dočkal nejen představení oficiálního podtitulu On The Beach, ale také skoro desetiminutové ukázky, která sice odpovídá na pár otázek, ale jak už je u Hidea Kodžimy a jeho her zvykem, mnohem více jich vznáší.

V traileru vidíme prostředí, nově třeba poušť, také jeho vlivy jako řeku vylévající se z koryta nebo bortící se skály. Jmenováno je Mexiko, kam se protagonista Sam vydá s novou společností zvanou Drawbridge. Jeho výpravu pak povede z prvního dílu známá Fragile, se kterou se ale zřejmě podíváme i mimo svět živých.

Vrátí se i Higgs, nepřítel z prvního dílu, který ve videu svádí souboj s mechanickým soupeřem za pomoci elektrické kytary vrhající blesky. Poprvé vidíme dvojici hereček, které se připojily až k pokračování – Elle Fanning a Šiori Kucunu – o jejich rolích v příběhu ale příliš nevíme.

Za zmínku stojí také smrt BB–Lou, o které mluví sám hlavní hrdina, zvláštní samočinné rukavice kolem krku Fragile nebo mluvicí loutka, která se vyznačuje animací připomínající stop-motion. Detailů je ovšem ještě mnohem víc a k jejich kompletnímu pokrytí vznikne bezpochyby v nejbližších dnech řada analýz.

Prozatím nám autoři prozradili, že Death Stranding 2 On The Beach dorazí na PS5 v roce 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama