Death Stranding a The Last of Us Part 2 v letošním roce, tvrdí insider
Death Stranding Novinka Death Stranding a The Last of Us Part 2 v letošním roce, tvrdí insider

Death Stranding a The Last of Us Part 2 v letošním roce, tvrdí insider

Michal Burian

Michal Burian

18
Platformy PlayStation PlayStation 4

Ale co japonská akční adventura Ghost of Tsushima od tvůrců inFamous?

Reklama

Dle mnohých se blíží konec současné generace konzolí a nás má čekat vyvrcholení s plejádou zajímavých exkluzivit, které budou nejspíš těmi posledními. U Sony to bude Days Gone, Dreams, Death Stranding, The Last of Us Part II a Ghost of Tsushima. První dva tituly jsou v letošním roce jisté už nějakou dobu - Days Gone dorazí 26. dubna a Dreams spouští na jaře limitovanou předběžnou verzi. Kdy ale vyjdou očekávané hity Death Stranding, The Last of Us Part II a Ghost of Tsushima?

Odpověď už znají účastníci Destination PlayStation, speciální akce, na kterou Sony pozvala své obchodní partnery, aby jim odhalila plány na letošní rok. Podle insidera se v zapadlém americkém městečku prezentovaly zejména hry Death Stranding a The Last of Us Part II, což máme brát jako potvrzení, že vyjdou skutečně v průběhu letošního roku. Ovšem o Ghost of Tsushima se Sony neměla na Destination PlayStation vůbec zmínit. Tím pádem si na open-world akční adventuru z prostředí Japonska budeme muset počkat do roku 2020.

Že se Death Stranding blíží, potvrzuje chování hlavního muže vývoje. Hideo Kojima, autor série Metal Gear Solid, nechal zaregistrovat ochranné známky Social Strand System a Strand Game. Souvislost mají mít s Death Stranding a možná půjde o něco, co se týká multiplayeru, respektive kooperace, případně může jít o doprovodnou aplikaci k tomuto tajemnému, ale dosti lákavému titulu. Mads Mikkelsen, který hraje hlavního antagonistu v Death Stranding, před časem prozradil, že ve hře mají být systémy vyžadující po hráčích spolupráci, konkrétní pochopitelně nebyl. Obě ochranné známky byly podány firmou Kojima Productions v Japonsku dne 24. ledna 2019.

Osobně jsem Death Stranding a The Last of Us Part 2 v letošním roce očekával, u Ghost of Tsushima jsem byl na vážkách. Pokud se informace potvrdí, tak bych s Ghost of Tsushima počítal někdy na začátku příštího roku, zatímco Death Stranding a The Last of Us Part II si nějakým způsobem rozdělí ten letošní. Pravděpodobně se Sony nebude cpát do hlavní sezóny – říjen až prosinec a vydá obě hry do září 2019 - jako první možná The Last of Us Part II, skladatel hudby nedávno tvrdil, že je dobrodružství Ellie velmi blízko. Ovšem u Death Stranding se zase mluvilo o červnu. Tak uvidíme...

Snad budeme brzy vědět více informací a hlavně oficiální cestou. Sony letos vynechá tradiční červnovou E3 v Los Angeles.

Zdroj: Reddit

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama