Death Stranding už v červnu 2019?
Death Stranding Novinka Death Stranding už v červnu 2019?

Death Stranding už v červnu 2019?

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Kanadský Walmart možná prozradil datum vydání.

Reklama

Kanadský Walmart před E3 předčasně odhalil RAGE 2, LEGO DC Super-Villains, Gears of War 5, Assassin’s Creed: Odyssey a Just Cause 4. Obchodu nevyšel snad jen nový Splinter Cell. Už jen z toho důvodu berou Walmart novináři velmi vážně. Jejich jméno se nese internetem znovu. Tentokrát v souvislosti s datem vydání očekávané PlayStation 4 exkluzivity Death Stranding.

Walmart Canada na svých stránkách uvádí, že tajemná akční adventura od Hidea Kojimy vyjde v červnu 2019. Zajímavé je, jak se o tomto datu svět dozvědět. Moderátor The Game Awards včera zveřejnil tweet, že mají připravenou celou řadu překvapení na slavnostní udílení cen za nejlepší hry roku 2018. Těšit se máme minimálně na 10 nových oznámení a na bližší představení již známých her (prostřednictvím trailerů). Přitom poukázal na Twitterový účet Walmart Canada. Pak se objevil někdo se jménem Yinob a na tuto zprávu odpověděl obrázkem z e-shopu Walmartu, kde je uváděno datum vydání Death Stranding. Zároveň se zeptal, co to datum znamená. Odpovědi se dočkal:

„Ahoj Yinob. Podle informací uvedených na stránce jde o předobjednávku, která bude odeslána v červnu.“ Je legrační, že Yinob v červnu upozornil i na RAGE 2, které v té době nebylo Bethesdou potvrzeno.

The Game Awards 2018 se bude vysílat 7. prosince od půl třetí ráno našeho času. Přímý přenos budete moci sledovat na Zing.cz.

Připomeňme, že nedávno se objevila informace o stavu Death Stranding. Dle této zprávy se má hra už jen dodělávat, respektive ladit. To by znamenalo, že by nemuselo být nereálné vydání v příštím roce, když vezmeme v potaz šuškandu o novém PlayStationu: Odhalení PS5 má přijít na začátku roku 2019 a na konci téhož roku má být konzole plnohodnotně představena, aby v roce 2020 mohla vyjít, prý se tak má stát v prvních měsících roku 2020. Pokud je tohle pravda, tak Sony bude chtít poslední želízka pro PS4 vydat právě v roce 2019. Už dříve se mluvilo, že datum vydání Death Stranding bude odkryto právě na The Game Awards 2018.

Death Stranding předobjednáte na Xzone.cz.

Znáte skupinu PS4 CZ&SK na Facebooku? Pokud ne, přidejte se do komunity hráčů ještě dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama