Defiant Studios udělají Lords of the Fallen 2 po svém
Novinka Defiant Studios udělají Lords of the Fallen 2 po svém

Defiant Studios udělají Lords of the Fallen 2 po svém

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nevyužijí žádné materiály, které připravil producent Tomasz Gop se svým týmem, a restartují značku.

Reklama

Akční hardcore RPG Lords of the Fallen ve stylu Dark Souls v říjnu 2014 vcelku zaujalo a vysloužilo si pozitivní recenze. Bylo tak překvapivé, že se polské vydavatelství City Interactive nedohodlo s německým týmem ze studia Deck13 na vývoji pokračování. Dle oficiálních informací se neshodli na tom, kam by se měla značka Lords of the Fallen posunout. CI Games tak hledali novou firmu, jež by měla o vývoj Lords of the Fallen 2 zájem. Nakonec se dohodli s Defiant Studios z New Yorku, které je pod vedením bývalého šéfa a kreativního ředitele Avalanche Studios (série Just Cause, Mad Max).

CI Games si Defiant Studios vybrali z důvodu jejich zkušeností a historie jednotlivých zaměstnanců. Dnes už je jisté, že tenhle nový tvůrčí celek nepoužije nic, co vytvořil Tomasz Gop se svým týmem v Deck13. Defiant Studios restartují Lords of the Fallen a připraví zbrusu nové dobrodružství, které stále bude akčním hardcore RPG titulem, stejně jako jednička.

„Restartujeme Lords of the Fallen, je to nový začátek,“ vzkázal přes britský Eurogamer ředitel David Grijns z Defiant Studios. Při vývoji je využita technologie Unreal Engine 4 a sám Grijns vidí plus v tom, že nemají velké zkušenosti s rozsáhlými akčními RPG. „Doufáme, že uděláme pár věcí, které překvapí fanoušky prvních Lords of the Fallen. Máme příležitost nadchnout nové hráče. Spousta hráčů se zdráhala kvůli velké obtížnosti,“ dodal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama