Definitivní edice ReCore vyjde koncem měsíce
ReCore Novinka Definitivní edice ReCore vyjde koncem měsíce

Definitivní edice ReCore vyjde koncem měsíce

Michal Burian

Michal Burian

1

Vylepšený vizuál a další dobrodružství. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Aktualizace: Microsoft na své tiskové konferenci potvrdil ReCore Definitive Edition. Kromě nového traileru jsme se dozvěděli, že pátý CoreBot (T8-NK) bude součástí hry. Pokud již ReCore vlastníte, získáte ho zdarma. Potvrzeno také bylo nové dobrodružství, jmenuje se Eye of Obsidian.

Původní zpráva

Dobrodružná hra ReCore od studia Armature před rokem moc povyku nezpůsobila. Velmi rychle se na titul od tvůrců Metroid Prime zapomnělo. To chce Microsoft již koncem měsíce změnit. Dnes večer by v Kolíně nad Rýnem měla společnost odhalit definitivní edici ReCore.

Už dlouho se o ní šuškalo. V neposlední řadě ji předčasně potvrdil Microsoft Store. ReCore Definitive Edition má vyjít 29. srpna na Xbox One a Windows 10. Prodávat se bude za 20 dolarů a pochlubit se má vylepšeným vizuálem a hlavně novým dobrodružstvím nazvaným Eye of Obsidian a pátým Corebotem T8-NK, který byl na obalu hry, ale ve hře jsme ho nenašli. Samozřejmostí je ještě podpora Xboxu One X, včetně HDR a 4K rozlišení.

Pokud již ReCore vlastníte, je dost pravděpodobné, že Definitive Edition dostanete zdarma. V opačném případě by Microsoft naštval nejednoho hráče.

Popis hry ReCore: Jako jeden z posledních lidí na planetě ovládané nepřátelskými roboty, musíte spojit své síly s robotickými společníky, z nichž každý je nadán jedinečnými dovednostmi a schopnostmi.

Ve hře se snoubí akce, prvky z parádně vypadajících plošinovek, unikátní výtvarný styl a vzrušující příběh. Ve výpravném dobrodružství v tajemném světě budete této skupině nečekaných hrdinů velet. V roli neohrožené vůdkyně Joule. Své spřátelené Coreboty povedete do boje proti nebezpečným nepřátelským robotům. Sami ale lidstvo zachránit nemůžete. Cesta k přežití začíná v Jádře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama