Demo Mass Effectu 3 s Xbox Live Gold účtem zdarma
Mass Effect 3 Novinka Demo Mass Effectu 3 s Xbox Live Gold účtem zdarma

Demo Mass Effectu 3 s Xbox Live Gold účtem zdarma

Michal Burian

Michal Burian

4

Multiplayerová demoverze Mass Effectu 3 bude vyžadovat Gold účet, který si ovšem nebudeme muset kupovat.

Reklama

Každý, kdo si stáhne multiplayerovou demoverzi sci-fi RPG akce Mass Effect 3, dostane od Microsoftu na "omezenou dobu" Gold účet zdarma, aby si mohl bez placení vyzkoušet hru více hráčů v této očekávané hře.

Prozatím nevíme, jakou dobu si máme představit pod "omezenou dobu" a dokonce se ani neví, zda bude demoverze k dispozici pro všechny nebo budou mít majitelé Gold účtu nějakou časovou exkluzivitu před Silver účty – klasicky to bývá týden.

Je tedy dost pravděpodobné, že demo bude nejprve k dispozici pro majitelé účtu s předplatným a po týdnu i pro Silver účty.

Demoverze se na Xbox Live objeví 14. února s podporou Kinectu. Ve stejnou dobu i pro PC a na PSN (na evropském PSN o den později).

Demo vám dovolí vyzkoušet si totální galaktickou válku proti mimozemské rase Reaperů, a to hned na několika frontách, včetně bombastického úvodního útoku na Zemi, jímž začíná kampaň pro jednoho hráče. Celé putování zabere přibližně hodinu až dvě.

Poté, co postoupíte v kampani dále, otestujete nový kooperativní režim pro více hráčů na dvou mapách; Slum a Noveria. Režim se odemkne 17. února. Dostanete tak kompletní ochutnávku výpravného příběhu, adrenalinové akce a rozsáhlých možností úprav, které na vás čekají v plné verzi Mass Effect 3 od 9. března 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama