Demons Age je tahové fantasy RPG inspirované jinými hrami
Novinka Demons Age je tahové fantasy RPG inspirované jinými hrami

Demons Age je tahové fantasy RPG inspirované jinými hrami

Michal Burian

Michal Burian

7

Na poloostrově Moragon zuří krutá válka lidí, orků, démonů, trpaslíků a elfů. Přidáte se?

Reklama

Z Portugalska se k nám dostala tisková zpráva oznamující nový titul od studia Bigmoon Entertainment. Ti na začátek nadcházejícího roku připravují tahové fantasy RPG Demons Age, které se inspirovalo u jiných oblíbených her tohoto žánru. Nutno ale podotknout, že název podobný Dragon Age od BioWare a EA nebude čistě náhoda.

Vývojáři si dali za úkol spojit klasické tahové RPG hry s moderní grafikou a hutnou atmosférou. Slibují vzrušující dobrodružství pro jednoho hráče nebo skupinku hrdinů. Při své pouti prozkoumáte starobylé ruiny, mystická místa a tajemná sklepení. Bojovat budete proti nebezpečným oponentům.

A kde se to celé bude odehrávat? Na poloostrově Moragon, na kterém od severu k jihu zuří válka mezi lidmi, orky a démony. Nechybí ale ani elfové a trpaslíci. Vy na ostrov připlujete a hned budete vtaženy do světa plného intrik, zrady a tragédií. Ještě před prvním bojem si budete moci upravit svou postavu a později se k vám mohou přidat buď jiní hráči, nebo si sestavíte skupinku dobrodruhů dle svého uvážení.

Zajímavé je, že každý postava má svůj příběh a vlastní tajemství. To znamená, že si budete muset zvolit moudře stranu a dávat si pozor na potenciální zrádce. Kromě hlavního příběhu budou součásti vedlejší mise. Za každý splněný úkol obdržíte odměnu. Součástí titulu budou i hádanky a spousta všelijakých zbraní.

Demons Age vyjde na začátku příštího roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama