První detaily o příběhovém pozadí Demons Age
Novinka První detaily o příběhovém pozadí Demons Age

První detaily o příběhovém pozadí Demons Age

Michal Burian

Michal Burian

7

Dozvíte se, co se stalo s královstvím, jaká je minulost země a mnoho dalšího.

Reklama

Po Trapped Dead: Lockdown nebo Space Empires V: Battle for Artemis se studio Bigmoon pustilo do vývoje RPG titulu v klasickém stylu., Hra se jmenuje Demons Age a půjde o tahové akční RPG v moderním grafickém kabátku s hlubokým a bohatým dějem. Příběh nás zavede do království Moragon nacházející se na poloostrově v severní oblasti moře Abidon. Po celá staletí šlo o mírumilovnou zem, kde žili elfové, trpaslíci a půlčíci svým životem s malými nebo dokonce žádnými spory. Poklidná harmonie skončila jednoho osudného dne, kdy na poloostrov přišli lidé, kteří přinesli nejen obchodování a související stezky ze severu na jih země, ale bohužel také chamtivost, žárlivost a agresi. To vše vedlo k radiální změně života obyvatel a nakonec ke krutým bojím o moc mezi bytostmi Moragonu.

Zmatku v království se rozhodl využít Vazuhr, pán temnot, který tisíce let odpočíval hluboko pod Moragonem. Teď ale přišla jeho šance. Brzy poté si našel spojence Zogalona, mocného válečníka, který dobyl nevětší přístav v Moragonu a rekrutoval skřety do svých řad. Pánu temnoty se ve spolupráci s válečníkem podařilo otevřít portály do pekla. Lidé se ale nezalekli a dokázali armádu démonu porazit. To znamenalo jediné, Vazuhr a jeho legie se dostala do hlubin pekla a na poloostrově opět zavládl mír.

V dnešní době si moc lidí na válku nepamatuje. Po století míru kolují po království pověsti o podivných událostech. Tajnou zprávu o zvěstech králi doporučil dokonce i mág Kaldulor. Poté král Konrad zmizel bez jakékoli stopy. Kaldulor nedokázal zmizení krále vysvětlit a byl obviněn z velezrady. Královi děti, princezna Pellora a princ Karan, se ujali vlády nad královstvím. Společnými silami chtěli obnovit pořádek na poloostrově. Nicméně zpráva o sektě, která se pokouří otevřít brány do pekla, aby se na zem vrátil démon Moragon, uvrhla království do dalšího chaosu.

Uprostřed toho chaosu se hlavní hrdina Demons Age dostane na břehy království, kde ztroskotal při hrozné bouři. Hráč se tak probudí na pláži v nebezpečné zemi beze zbraní. Vašim prvním úkolem bude najít něco, co zůstalo z vraku, abyste se mohli bránit proti monstrům, které ovládá Moragon. Dobrodružství začíná.

Hra vyjde na začátku příštího roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama