Deníček o příběhu Garretta v Thief
Thief Novinka Deníček o příběhu Garretta v Thief

Deníček o příběhu Garretta v Thief

Michal Burian

Michal Burian

8

Hlavní hrdina Garrett vyrůstal v sirotčinci, neví co je pořádně zač. Jako dítě v krádežích viděl určitou svobodu.

Reklama

Marketingoví experti z vydavatelské společnosti Square Enix odstartovali PR masáž již na E3, kde jsme ze hry viděli spoustu zajímavých a především nových záběrů. Abychom na nového Thiefa jen tak nezapomněli, objevil se na internetu tvůrčí deníček zaměřený na samotný příběh.

Steven Gallaghe v něm vysvětluje, jak se z Garretta stal prvotřídní zloděj. Vyrůstal totiž v sirotčinci bez rodičů, neví co je pořádně zač a odkud vlastně pochází. V krádežích za mlada viděl určitou svobodu a volnost. Nakonec mu to zůstalo. Hodně se toho naučil a vy všechny jeho zkušenosti budete moci využít a nadále je zlepšovat.

Herní svět je zasazen do temného až depresivního města, které je rozděleno na chudou a bohatou část. A právě Garrett bude okrádat zbohatlíky a tím postupem času měnit náladu obyvatelstva i samotný vzhled města. Vládne mu zlý, nenasytný baron se svými strážci. V temných zónách budete přepadat zbohatlíky, mordovat stráže, plnit hlavní lineární mise i spoustu vedlejších úkolů, celkově svobodnějších misí.

Více se dozvíte z videa níže. Příjemnou zábavu. Thief je naplánován na příští rok ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama