Deníček z DiRT 4 vypráví o strachu závodníků
DiRT 4 Novinka Deníček z DiRT 4 vypráví o strachu závodníků

Deníček z DiRT 4 vypráví o strachu závodníků

Michal Burian

Michal Burian

6

Strach je největší nepřítel závodníka. Jak se s ním vypořádávají hvězdy rally a rallycrossu?

Reklama

Codemasters využívají spolupráce se zkušenými závodníky a před vydáním DiRT 4 zveřejnili deníček z vývoje. Ten se zaměřil na boj proti strachu, který musejí jezdci porazit, aby mohli podat co nejlepší výkon. Ve videu se dozvíte, jak strachu čelí profesionální závodníci rally a rallycrossu jako je Kris Meeke nebo dvojnásobný mistr světa Petter Solberg.

Petter Solberg v deníčku připomíná, že po nevětší nehodě v rally vyhrál tři závody po sobě. Jak to dokázal? Podle jeho slov je důležité, aby člověk věřil v sebe sama. V té situaci si byl jist, že jakmile vleze do auta, bude opět rychlý.

Klíčové prvky DiRT 4:

• PŘES 50 NEJSKVĚLEJŠÍCH OFF-ROADOVÝCH AUT KTERÁ KDY BYLA POSTAVENA - Včetně Fordu Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 a Audi Sport Quattro S1 E2.

• 5 DECH BEROUCÍCH HERNÍCH LOKACÍ S MILIÓNY MOŽNÝCH TRAS - Austrálie, Španělsko, Michigan, Švédsko & Wales.

• OFICIÁLNÍ HRA FIA WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIP - Závoďte v Montalegre, Lohéac Bretagne, Hell, Holjes & Lydden Hill v mnoha různých sériích.

• LANDRUSH - Krátké závody na šotolině v Pro buginách, Pro-2 náklaďácích, Pro-4 náklaďácích a terénních čtyřkolkách v Kalifornii, Nevadě a Mexiku.

• JOYRIDE - Výzvy ve formě jízd na čas, s ničením, volných jízd a také posílání výzev kamarádům.

• AKADEMIE DiRT - Koná se v rallye škole DirtFish ve Washingtonu, kde se naučíte všem potřebným dovednostem a budete se v nich moci procvičit!

• REŽIM KARIÉRA - Vytvořte si svého řidiče a soutěžte napříč disciplínami, získejte sponzory a postavte tým s jasnými cíli a odměnami.

• SOUTĚŽNÍ HRANÍ - Denní, týdenní a měsíc trvající výzvy proti ostatním hráčům z celého světa.

• DALŠÍ GENERACE RACENETU - Živý žebříček, liga a turnaje, žebříčky napříč platformami a vylepšený systém telemetrie CREST.

• TUNING - Upravte nastavení vozu v závislosti na jeho typu, na trati a povětrnostních podmínkách tak, aby vám co nejlépe sednul.

• POŠKOZENÍ & OPRAVY - Ničivé účinky kolizí jsou pečlivě sledovány skrze vylepšené reálné modelování poškození. Vozy je možné opravovat najmutím techniků pro práci v servisní oblasti vašeho týmu mezi jednotlivými etapami, ovšem s časovým omezením.

DiRT 4 vyjde 9. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One. DiRT 4 v Day One edici s třemi dárky (hrníček, přívěšek a nálepka na okno) předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama