Destiny 2: Forsaken rozšíří sci-fi epos v září s módem Gambit
Destiny 2 Novinka Destiny 2: Forsaken rozšíří sci-fi epos v září s módem Gambit

Destiny 2: Forsaken rozšíří sci-fi epos v září s módem Gambit

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nechybí nový příběh, další raid, vylepšení hry, zbraň v podobě luku a mnoho dalšího.

Reklama

Studio Bungie oficiálně oznámilo rozšíření Forsaken pro svůj sci-fi epos Destiny 2. Další velká expanze vyjde v září a zahájí druhý rok života této akce. Rozšíření přinese spoustu nového obsahu, včetně příběhové části točící se kolem osmi Fallenů, které musíte najít a zajmout. Těšit se můžete i na dvě nové, obrovské lokace pojmenované The Tangled Shore a The Dreaming City. V nich na vás čekají nové Adventures mise a různé další aktivity.

Zajímavostí blížící se expanze je nový mód Gambit, který podle vývojářů kombinuje to nejlepší z jádra Destiny 2 - jmenovitě PvE a PvP - do jednoho masivního multiplayeru, kde budou hráči soutěžit proti sobě a zároveň se musí bránit různým nepřátelům ovládaných umělou inteligencí.

Pochopitelně nebude chybět nový raid a nový typ zbraně (tentokrát se dostane na luk). K tomu všemu bude vylepšen ještě zbraňový systém, abyste si konečně do slotu pro primární nebo sekundární zbraně mohli dát jiné zbraně, a v neposlední řadě dojde i na čtyři nové mapy pro Crucible.

Pokud se vám to zdá málo, tak věřte, že tímto teprve odstartuje druhý rok Destiny 2. Bungie mají v plánu další tři velká rozšíření. V zimě se o slovo přihlásí Black Armory, během jara 2018 potom Joker's Wild a během léta Penumbra. Jsou součástí Annual Passu a budou se prodávat i samostatně za dosud nespecifikovanou cestu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama