Destiny 2 umožní přenos vaší postavy z prvního dílu, ovšem bez vybavení
Destiny 2 Novinka Destiny 2 umožní přenos vaší postavy z prvního dílu, ovšem bez vybavení

Destiny 2 umožní přenos vaší postavy z prvního dílu, ovšem bez vybavení

Filip Němec

Filip Němec

7

I přesto ale začnete se svým charakterem zcela od píky, z jedničky mu toho totiž moc nezůstane.

Reklama

Bungie už konečně začíná otevřeně hovořit o očekávaném Destiny 2. Původní díl se všemi jeho DLC přinesl opravdu hodně obsahu, především co se týče nejrůznějšího vybavení či zbraní. O to víc je bohužel smutnější dnešní zpráva na oficiálním blogu, kde autoři prozradili, že všechny hmotné statky a další výdobytky budete muset zanechat v původní hře.

Převést půjde pouze samotná postava, rozloučit se tak budete muset se všemi zbraněmi, brněním a dalšími předměty, které jste za ty roky pracně nashromáždily. Týká se to také získaných schopností, herní měny nebo koupených předmětů od Eververse. Informace týkající se kompletního pozbytí vašich dosavadních schopností by mohla potvrdit, že Destiny 2 nabídne zcela nové třídy a jejich specializace.

„Pokračování představuje začátek zcela nového dobrodružství, s novými světy k prozkoumání, novými příběhy, které mají být vyprávěny, a novými schopnosti a lootem a mnohem víc,“ nechali se slyšet tvůrci na svém blogu.

Tyto informace jsou mírně v rozporu s původním tvrzením Bungie, kteří slibovali, že svět Destiny vydrží hráčům minimálně na jednu dekádu, kterou kompletně prožijí se svou jednou postavou. Zprávy z loňského roku nicméně potvrdily pravý opak – Bungie se nechalo slyšet, že druhý díl by měl představovat čerstvý start a vše týkající se prvního dílu by měl nechat za sebou.

Vyvstává tedy otázka, co si vlastně hráči do Destiny 2 přenesou, když ne veškeré vybavení. Možnost přenést si svou postavu do druhého dílů představuje především uchování originálního vzhledu vaší postavy. Pohlaví, proporce, obličej, vlasy či tetování. Autoři se zcela logicky také uchýlí k oblíbenému ocenění veteránů prvního dílu, kteří dostanou speciální odměny. Podmínkou přenosu postavy je pouze dokončení mise Black Garden a také dosažení minimálně dvacátého light levelu.

Současně prosákly i první informace týkající se nadcházejícího updatu Age of Triumph. Ten bude, jak je již zvykem, představen v sérii streamů, které začnou příští týden ve středu. Age of Triumph by měl dorazit na konci března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama