Destiny budeme nadále podporovat, slibuje Bungie
Destiny Novinka Destiny budeme nadále podporovat, slibuje Bungie

Destiny budeme nadále podporovat, slibuje Bungie

Michal Burian

Michal Burian

29

První Destiny se s blížícím Destiny 2 nedostane na vedlejší kolej.

Reklama

Minulý týden bylo oficiálně představeno pokračování sci-fi střílečky Destiny. Zároveň vyšlo poslední velké rozšíření pro původní Destiny. Není tak divu, že se hráči začali obávat, že Bungie hodí první díl na vedlejší kolej a bude se věnovat výhradně Destiny 2.

„V dohledné budoucnosti máme v plánu Destiny stále podporovat. S vydáním Age of Triumph jsme uzavřeli jednu kapitolu, ale v žádném případě to neznamená vypnutí Destiny 1,“ snažil se uklidnit hráče zástupce Bungie v rozhovoru pro GamesRadar+ a dodal, že Destiny 1 budete moci stále hrát a navíc kdykoliv můžete začít od začátku a znovu si připomenout, jak to celé začalo. To bude vhodné i pro hráče, kteří první díl nehráli a budou chtít při hraní Destiny 2 zjistit víc podrobností o příběhu.

Lze očekávat, že žádná další obsah se do Destiny nedostane. Místo toho hra bude udržována při životě a možná někdy v budoucnu spatří světlo světa nějaký ten patch.

Destiny 2 vyjde 8. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One, zatímco původní Destiny vyšlo jen na PS4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama