Destiny chce umožnit transfery postav mezi generacemi konzolí
Destiny Novinka Destiny chce umožnit transfery postav mezi generacemi konzolí

Destiny chce umožnit transfery postav mezi generacemi konzolí

Michal Burian

Michal Burian

22

Jednoho dne by nadcházející multiplayerová střílečka mohla vyjít na PC <strong>+ nové obrázky a gameplay video</strong>.

Reklama

Pokud si plánujete v září koupit Xbox 360 nebo PlayStation 3 verzi first-person střílečky Destiny od Bungie a spoléháte se, že později si budete moci svou postavu přenést na novou konzoli, tak naděje existuje.

Tyson Reed z Bungie se pro GameSpot nechal slyšet, že doufají v možnosti, které umožní hráčům přenést své postavy z jedné generace konzolí na druhou. Chtějí to především kvůli tomu, že si myslí, že si spousta hráčů koupí Destiny na starou konzoli, protože nevlastní ještě Xbox One nebo PlayStation 4.

Je ovšem velmi nepravděpodobné, že by cross-gen fungoval mezi konkurenčními platformami. Podpora tak dude jen mezi PS3 a PS4 nebo Xbox 360 a Xbox One.

Reed rovněž naznačil, že chtějí po vydání pracovat na ekomonické stránce, která by hráčům umožnila mezi sebou obchodovat. Teď ale na to není čas, musejí vše prostudovat a především se naučit jak obchodování ve hrách funguje, aby nedocházelo k nepříjemným problémům.

Jednoho dne na PC

Lars Bakken se v dalším rozhovoru, tentokrát pro britský Eurogamer, rozpovídal o vývoji a prozradil, že aktuálně se tvůrčí celek musí soustředit na konzolové verze, které jsou dost velkým soustem. Nezbývá jim tak žádný prostor a čas pro port na PC. Jednoho dne by ale PC verze vyjít mohla.

Aby toho nebylo málo, tak pro vás máme ještě dva nové obrázky (výše) a sedminutové video s gameplay záběry pořízené na místě zvaném The Devils’ Lair.

Další nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama