Destiny se blíží ke konci vývoje
Destiny Novinka Destiny se blíží ke konci vývoje

Destiny se blíží ke konci vývoje

Michal Burian

Michal Burian

8

Odchod skladatele Martyna O'Donnella neměl prý žádný vliv na Destiny.

Reklama

Bungie, tvůrčí celek zodpovědný za očekávanou 1st person střílečku Destiny, prozradilo, že se blíží ke konci vývoje tohoto ambiciózního projektu. Ten vzniká ve spolupráci s vydavatelskou společností Activision, Bungie se rozhodli opustit Microsoft a zároveň se vzdát série Halo, aby si mohli splnit nové sny a začít s úplně čistým štítem.

Provozní ředitel Pete Parsons prostřednictvím britského Eurogameru ujistil hráče, že Destiny je stále plánováno na září letošního roku ve verzích pro PlayStation 4, PS3, Xbox One a X360.

,,Máme fantastický tým. Jsme velmi blízko dokončení, i když je ještě spousta míst, které musíme vylepšit. Spousta z nich je už ale dokončena."

I přes odchod skladatele Martyna O'Donnella, s kterým Bungie bez detailů rozvázalo kontrakt (informovali jsme zde), bude součástí Destiny jeho hudba. Krom toho se na soundtracku podílel ještě Mike Salvatori, C. Paul Johnson a Paul McCartney.

Beta Destiny začne v létě. Zatím se můžete podívat na dosud zveřejněné screenshoty, stejně tak trailery a videa nebo si přečíst naše preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama