Destiny zatím nebude na PC z důvodu, že vývojáři nestíhají
Destiny Novinka Destiny zatím nebude na PC z důvodu, že vývojáři nestíhají

Destiny zatím nebude na PC z důvodu, že vývojáři nestíhají

Michal Burian

Michal Burian

8

Už teď je pro ně prý výzvou připravovat hru současně pro čtyři různé platformy. Kdyby pracovali ještě na PC portu, ovlivnilo by to kvalitu samotné hry.

Reklama

Když si přečtete komentáře pod články o sci-fi střílečce Destiny, tak narazíte na spoustu hráčů, kteří by si přáli PC verzi této nadějné akce. Vědí to i vývojáři ze studia Bungie a rozhodli se objasnit, proč Destiny zatím nebude na počítače.

"Už teď je pro nás obrovskou výzvou připravovat Destiny pro čtyři různé platformy současně, což ovlivňuje rozhodnutí o potencionálním PC portu. Víme, že existuje spousta lidí, kteří nás žádají o PC verzi, a víme, že spousta hráčů je ochotna za ní zaplatit. Soustředíme se na vývoj čtyř různých platforem a nemůžeme k tomu přidat ještě jednu. To bychom nezvládli, mělo by to vliv na samotnou kvalitu hry," vysvětlil pro IGN komunitní manažer Eric Osborne.

Osborne nevyloučil možnou PC verzi v budoucnu, v současné době na to ale Bungie podle jeho slov nemá kapacitu. Vydání konzolových verzí (PS4, Xbox One, PS3 a X360) se blíží, je naplánované na jaro příštího roku a v lednu navíc odstartuje slibovaná beta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama