Detailnější pohled na závody F1 2011
F1 2011 Novinka Detailnější pohled na závody F1 2011

Detailnější pohled na závody F1 2011

Michal Burian

Michal Burian

13

Codemasters odhalil závody monopostů Formule 1, včetně nové verze enginu, pokročilejší fyziky a také PC verze <strong>+ galerie</strong>.

Reklama

F1 2011 nabídne nové zaměření na multiplayer (závodit bude moc až 16 hráčů najednou), včetně kooperace a slit-screen režimu. Codemasters chtějí hráčům umožnit absolutní nadvládu nad závody, budete si tak moci nastavit nejrůznější podmínky na trati, včetně pravidel a všelijakých prvků.

Sezóna 2011 se podívá na dva nové okruhy, konkrétně půjde o Indii (Buddh International Circuit) a Německo (Nürburging). Dočkáme se také nového ovládání, změněných pravidel a nechybí ani pohyblivé zadní křídlo a nové pneumatiky, které již nedodává Bridgestone, ale Pirelli

Závody F1 2011 bude pohánět vylepšená verze technologie EGO engine, jež zajistí bezkonkurenční zážitek s monoposty Formule 1, vzrušující momenty, špičkovou grafiku, pokročilou fyziku a integrovanou síťovou hru.

Dočkáme se rovněž nové Parc Ferme oblasti, rozšířeného a přepracovaného Paddocku, nové Pit Lane, oslav a také se budeme moci podívat na reportáže v televizi, stejně jako na rozhovory apod. Díky těmto změnám by se hráči měli ještě víc ponořit do závodění a zažít opravdový tlak a vzrušení. Chybět nebude ani rozsáhlý mód kariéry, kde budete bojovat o prestiž. Budete se muset snažit, abyste se z úplného nováčka dostali až na vrchol a hájili barvy nejlepšího týmu.

Pokud neradi závodíte sami, v kooperaci budete moci závodit se svým kamarádem za jeden tým. Navzájem si tak na trati budete moci pomáhat nebo si naopak škodit a snažit se, aby tým vašeho týmového soka neměl rád a upřednostňoval vás. Jestli se vám to podaří, můžete získat značkou výhodu, tým vám bude dávat vylepšení. To samé platí také o kariéře pro jednoho hráče. Jakmile se stanete jedničkou v týmu, budete mít značně navrch.

F1 2011 samozřejmě nabídne kompletní licencovaný obsah. Znamená to, že se dočkáme všech vozů, všech jezdců a také všech týmů, které v roce 2011 závodí v šampionátu Formule 1. Chybět tak nebude obhájce titulu Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Michael Schumacher či Jenson Button. Stejně jako týmy, jako je Ferrari, Red Bul Racing, Vodafone McLaren Mercedes nebo Lotus Renault GP v kultovním černo-zlatém zbarvení.

Codemasters nemůže opomenout ani všechny nové změny pravidel a nastavení. Letošní sezóna je zatím jedna z nejvzrušivějších. Hodně se předjíždí díky systému DRS (pohyblivé zadní křídlo) a KERS (navíc 80BHP až po dobu 6,67 vteřin).

Pneumatiky také budou odpovídat skutečnosti. Budete záležet hodně na strategii a také na výběru pneumatik.

Každá trať z F1 2010 se dočkala vylepšené verze, chybět nebudou noční závody a atmosférické efekty, včetně dynamických mraků a změny počasí. Zde budeme svědky pokročilého modelu deště, který zajistí nová verze EGO engine.

Závody F1 2011 si budou moci užít nadšenci hardcore simulátorů, ale také arkádoví hráči. První jmenovaná skupina bude mít možnost si auto nastavit podle vlastního gusta a vyzkoušet tak proměnné podmínky.

Na vývoji hry se podílí odborníci ze světa Formule 1, včetně inženýrů, mechaniků a jezdců. Codemasters má k dispozici data z CAD a telemetrie, stejně jako simulátory týmů.

F1 2011 vyjde 20. září aktuálního kalendářního roku ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Později bude následovat NGP a 3DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama