Detailní grafika, John Deere, nové plodiny a koně ve Farming Simulatoru 19
Farming Simulator 19 Novinka Detailní grafika, John Deere, nové plodiny a koně ve Farming Simulatoru 19

Detailní grafika, John Deere, nové plodiny a koně ve Farming Simulatoru 19

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

První plnohodnotný trailer toho prozradil opravdu hodně.

Reklama

Společnosti GIANTS Software a Focus Home Interactive se v rámci probíhající výstavy E3 v Los Angeles pochlubily prvním plnohodnotným trailerem z připravovaného zemědělského simulátoru Farming Simulator 19.

Nový díl, který vyjde na podzim letošního roku pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Mac, má bát nejhlubším a nejkomplexnějším zemědělským simulátorem této oblíbené značky. Díky novému enginu udělá obrovský skok dopředu s detailní grafikou všech strojů.

Farming Simulator 19 zahrne stroje od všech předních značek v oboru. Chybět nebude Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr a mnoho dalších. Vůbec poprvé bude ve hře i licencovaný John Deere. Trailer odhalil traktor 8400R. Určitě jich ale bude víc a možná dojde i na kombajny od John Deeru. Na screenshotech je vidět i přepravník.

Ve Farming Simulatoru 19 si užijeme nové americké a evropské prostředí, v němž se budeme starat a rozšiřovat svou farmu. Těšit se máme na nové zemědělské aktivity. V tiskové zprávě se píše o nových strojích a nových plodinách v podobě bavlny a ovse. Chybět ale nebudou ani hospodářská zvířata, konkrétně prasata, krávy, ovce, kuřata/slepice a vůbec poprvé také koně.

Abychom měli informace kompletní, tak v neposlední řade bude ve hře multiplayer až pro 16 hráčů a podpora pro komunitní modifikace na PC i konzolích. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama