Detaily a obrázky z brutálního Killing Floor 2
Killing Floor 2 Novinka Detaily a obrázky z brutálního Killing Floor 2

Detaily a obrázky z brutálního Killing Floor 2

Michal Burian

Michal Burian

22

Neúspěšný experiment se rychle rozšířil a postupně paralyzuje celou Evropskou unii.

Reklama

Neúspěšný experiment se rychle rozšířil a postupně paralyzuje celou Evropskou unii. V Killing Floor 2 se můžete těšit na nový systém, který přidá na reálnosti. Jde o to, že nepříteli budete moci useknout končetiny, rozpárat mu břicho, kdy na podlahu vypadnou střeva, a pochopitelně bude i více krve.

V kooperaci s vámi bude moci hrát pět kamarádů, kteří si vyberou postavu podle svého uvážení. Do bojů se můžete pustit i sami. Již nyní se můžete těšit ještě na silnější děsivé Zeds. Budou prý inteligentnější a silnější.

Protivníky budete eliminovat nejrůznějšími zbraněmi, má jít o unikátní směr arsenálu zahrnující moderní vojenské útočné pušky, brutální improvizované zbraně, klasické historické zbraně a v neposlední řadě rovněž sci-fi náčiníčko.

Nejlepší na tom celém je, že budete mít kontrolu nad melee útoky, které budete moci vykonávat. To vám umožní rozcupovat nepřátele na kousíčky.

Killing Floor 2 ve verzi pro PC vyjde v rozpracované verzi skrze Steam Early Access již brzy. Dostupná bude i verze pro SteamOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama