Detaily o hlavní postavě a prostředí Stalkera 2
Novinka Detaily o hlavní postavě a prostředí Stalkera 2

Detaily o hlavní postavě a prostředí Stalkera 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Po dlouhém čekání se konečně začínají dostávat na povrch pořádné informace o pokračování skvělé FPS S.T.A.L.K.E.R. Tentokrát jde o hlavní postavu a herní prostředí. <strong>+ informace o filmu</strong>

Reklama

Ačkoliv vůbec první informace o hře naznačovaly, že bude hlavní postava zcela nová, nakonec tomu tak nebude. Opět se totiž vžijeme do role stalkera Streloka (v českém překladu Střelce).

Vzhledem k tomu, že Střelec mohl na konci druhého datadisku Call of Pripyat zemřít, bude nejspíš Stalker 2 navazovat na situaci, kdy prostě nezemřel. Nebo druhá možnost - hra bude prequel jako v případě prvního datadisku Clear Sky.

To však není všechno, ještě tvůrci odhalili trochu informací o herním prostředí. Z dřívějška víme, že se vrátíme do staré, byť o poznání rozšířenější Zóny, což se zatím nemění. Nyní však vývojáři z GSC GameWorld prohlásili, že Zóna bude jedna velká oblast, už nás tedy nečekají zdlouhavé loadingy při přechodu mezi jednotlivými lokacemi. GSC tak očividně vyslyšelo přání fanoušků.

Na závěr ještě menší dodatek ohledně ne-herní verze. Již nějakou dobu je známo, že se v Rusku dělá na Stalker seriálu pod dohledem samotného studia GSC. Teď však vyšly na povrch informace, že se dělá i na celém filmu (opět s pomocí vývojářů), přičemž se zatím počítá s rozpočtem tří milionů dolarů. Tak uvidíme, co z toho nakonec vznikne.

Na závěr tvůrci dodávají, že další informace se dozvíme brzy, takže nezbývá než čekat. My to však vidíme na letošní GamesCom, kde je velká šance, že Stalkera 2 konečně uvidíme v celé kráse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama