Detaily o kariéře v F1 2017
F1 2017 Novinka Detaily o kariéře v F1 2017

Detaily o kariéře v F1 2017

Michal Burian

Michal Burian

20

Vůbec poprvé v rámci kariéry budete závodit se současnými i historickými monoposty Formule 1.

Reklama

Společnost Codemasters konečně ukázala více z kariéry nadcházejících závodů F1 2017, které dorazí na pulty obchodů již 25. srpna ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

„F1 2017 přináší masivní rozšíření kariéry, při které budete dostávat pozvánky na klíčové závody během klasické sezóny Formule 1. V těchto závodech budete řídit 12 historických vozů F1 a účastnit se s nimi akcí, včetně časovek a různých dalších výzev. S historickými monoposty můžete závodit na všech okruzích i ve vícedílných závodech typu C1 a C2,“ dočteme se v tiskové zprávě. Jen pozor, do zmíněných 12 historických vozů se počítá i 1988 McLaren MP4/4, který získáte s takzvanou Day One edicí. Později ho bude možné samostatně zakoupit za dosud neodhalenou cenu.

Pokud se vám nebudete chtít, nemusíte se těchto typů závodů během kariéry jezdce Formule 1 účastnit. Je to pouze na vás.

„Režim kariéry zaznamenal v loňském roce velký úspěch, stavíme na jeho silných základech, abychom vytvořili ještě hlubší zážitek ve světě F1. Přidali jsme nová místa v paddocku nebo jsme výrazně rozšířili možnosti pro rozvoj vašeho týmu a monopostu,“ dodal kreativní ředitel Lee Mather.

Právě na vylepšování se teď zaměříme. V F1 2017 budete mít k dispozici 115 možností pro vylepšení a vývoj vozu. To je 4 ½ více než v F1 2016. Vylepšit budete moci ovladatelnost monopostu, stejně tak spolehlivost motoru, výkon motoru, aerodynamiku a mnoho dalších části vozu, stejně tak schopnosti vašeho týmu, kupříkladu rychlost vývoje, spolehlivost nových dílů nebo rychlost zastávky v boxech. Ano, i rychlost přezutí kol v dnešním světě F1 rozhoduje závody.

Výzkum a vývoj se skládá ze čtyř různých kategorií, které můžete vylepšit: hnací ústrojí, podvozek, aerodynamika a spolehlivost.

F1 2017 je plně licencovaná hra, chybět tak nemůže všech 20 oficiálních tratí z letošní sezóny, včetně alternativních verzí Silverstone, Bahrajnu, USA a Japonska. Třešničkou na dortu potom bude noční závod Monaka v těsných ulicích Monte Carla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama