Detaily o multiplayeru v závodech GRID 2
Novinka Detaily o multiplayeru v závodech GRID 2

Detaily o multiplayeru v závodech GRID 2

Michal Burian

Michal Burian

15

Nechybí ani nové obrázky a gameplay videa. Multiplayer bude spojovat komunitní služba RaceNet se statistikami, žebříčky a výzvami.

Reklama

Codemasters dnes odhalil detaily o multiplayerové části nadcházejícího závodního titulu GRID 2. V multiplayerovém světě se můžete těšit na soutěže prostřednictvím RaceNet. Jde o službu, která bude sledovat vaše úspěchy, soupeře a odměny. Multiplayerové módy nabídnout zcela odlišný progresivní systém od singleplayeru, hloubku, flexibilitu a celkově moderní on-line hraní v závodních hrách.

V GRID 2 bude široká škála herních módu, kde bude moci najednou závodit až 12 hráčů, chybět nebude ani split-screen pro vás a vašeho kamaráda. Specializovat se budete moci na závodní události nebo se stát nejlepším závodníkem v cross-disciplíně.

Samozřejmostí jsou možnosti pro úpravu vozidel s přehledným editorem, jenž nabídne až 6 miliard různých kombinací (nové díly a vozidla budete kupovat na in-game pníze, které získáte za úspěchy v multiplayeru). Nová anti-griefing technologie vám umožní najít závodníky podle svého gusta. Vybírat budete moci podle dosavadních úspěchů nebo si určit z jaké lokality chcete vybrat svého soupeře, například jen z Evropy.

Mezi herními módy nebude chybět Race, Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack. Dále Global Challenge události a také Overtake a Power Lap.

RaceNet je služba, která je zdarma, kde budete moci prohlížet své dosavadní úspěchy, pokroky soupeřů a také odměny. RaceNet má hráčům podle Codies poskytnout přehledně tabulky a týdenní globální výzvy. Stáhnout si budete moci aplikaci na pracovní plochu nebo do tabletu a dalších mobilních zařízení.

Dobrou zprávou je, že v Global Challenge budete moci soupeři proti ostatním, i když zrovna nehrají a získat tak XP, in-game peníze a další úspěchy. Každý týden by mělo být k dispozici až 9 výzev ze široké škály herních módu.

Prostřednictvím RaceNet budete moci snadno sdílet svá videa na YouTube, Facebooku a Twitteru.

GRID 2 vychází 31. května na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. 1. května se můžete těšit na naše dojmy z preview verze, kterou aktuálně hrajeme. Máme k dispozici PC i Xbox 360 verzi.

Níže ještě gameplay videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama