Detaily o plánovaných balíčcích pro Metro: Last Light
Metro: Last Light Novinka Detaily o plánovaných balíčcích pro Metro: Last Light

Detaily o plánovaných balíčcích pro Metro: Last Light

Michal Burian

Michal Burian

11

První balíček vyjde příští týden a nabídne tři originální singleplayerové mise. Následovat bude jedinečný zážitek pro hrdiny metra ve výzvách nebo trojice postranních příběhů s novými hrdiny.

Reklama

Vydavatelská společnost Deep Silver poskytla první detaily o plánovaném prémiovém dodatečném balíčku pro post-apokalyptickou akci Metro: Last Light. F

Faction Pack, první DLC s novou příběhovou kapitolou, je naplánován na 16. července pro Steam, Xbox Live Marketplace a PlayStation Network. Na evropském PSN pochopitelně o den později.

Balíček zahrne tři originální singleplayerové mise, v nichž se pokaždé stanete jiným speciálním vojákem z jednotlivých frakcí. Čekají na vás tři různé výzvy, obávaní mutanti a samozřejmě i nové zbraně.

V jedné ze tří misí se stanete odstřelovačem v Red Line a za úkol budete mít se během noci infiltrovat do střeženého říšského tábora. Pozor si ovšem budete muset dávat nejen na nepřátelské vojáky, ale také na radioaktivní bouři. Ještě předtím budete ale říšský tábor bránit za pomoci těžkých zbraní. Nakonec se stanete rangerem při průzkumu obrovské knihovny, kde budete hledat artefakty a relikvie. Starosti vám bude dělat zásoba kyslíku.

Faction Pack bude stát $4.99 / £3.99 / €4.99 / 400 MSP a jde o první ze čtyř plánovaných DLC, která jsou součástí Season Passu, jenž stojí $14.99 / £11.99 / €14.99 / 1200 MSP.

Po Faction balíčku se můžete těšit na Tower Pack s jedinečným zážitkem pro hrdiny metra. Konkrétně půjde o výzvy s on-line žebříčkem, kde budete s ostatními hráči bojovat v simulátoru zvaném Tower. Jako třetí přijde na řadu Developer Pack. Ten se pochlubí plně vybavenou střelnicí, arénami s umělou inteligencí, Metro muzeem a bonusovou misí Spiders’ Nest, kde budete bojovat proti pavoučím mutantům. Posledním představením DLC je Chronicles Pack s misemi do singleplayeru, kde na vás čekají postranní příběhy za trojici nových postav - Pavel, Khan a Anna.

Obrázky z DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama